fbpx

Розлучення можна передбачити в день весілля. Ось 6 ознак, що це не надовго

Психологи впевнені: розлучення можна передбачити в день весілля. Про це говорять такі дрібниці, на які мало хто звертає увагу, а ось люди з багатим досвідом спілкування з проблемними сім’ями бачать ці деталі як маяки.

Отже, ось 6 ознак в день весілля, які говорять про те, що пара розлучиться

1. На весілля не прийшли більше 20% запрошених

Близько 10-15% запрошених часто не можуть відвідати весілля. Але якщо цифра досягає 20% і вище, то тут вже варто задуматися про причини. Зазвичай ці 20% запрошених не вірять в цей союз, друзі і рідні можуть бачити, що ці відносини йдуть до розвалу. З боку часом видніше.

2. Хтось із молодят відмовляється фотографуватися

Є люди, які у яких проявляється алергічна реакція при вигляді камери. І, звичайно, при інших обставинах його можна зрозуміти. Але в день весілля якщо партнер не може заподіяти собі німого дискомфорту, щоб зробити день для коханої людини приємним, то це вірна ознака, що швидше за все сімейне життя або буде протікати в дусі «я для тебе і пальцем не поворушу », або пара розлучиться.

3. Награність почуттів молодят

Це ознака відсутності хімії, емоцій. Дуже погано, коли доводиться змушувати себе виглядати закоханим в такий день.

4. Скандал

Як не дивно, але бійки і скандали на весіллях – це теж ознака можливого розлучення. Особливо, якщо не порозумілися гості з різних сторін. Найчастіше це говорить про те, що у пари різне оточення, і як наслідок, різні уявлення про життєвий уклад і цінності.

5. Cаркастичні жарти

«Мені доводилося працювати більш ніж на 1000 весіль, я помітив: якщо жених і наречена весь день гризуться, з часом конфлікти будуть посилюватися. Іноді вони говорять, що жартують один над одним, але зазвичай в кожному жарті або «жартах» є частка правди. Неприємний випадок, який довелося спостерігати, – наречена заявила, що не збирається більше цілуватися з чоловіком. Начебто дрібниця, але в ній прихований глибокий сенс »- коментує ситуацію відомий фотограф з Лос-Анджелеса Роб Грір.

6. Молодята практично не спілкуються

На банкеті починається головне частування. Молодята саме тут починають відзначати свій новий статус. По-справжньому щасливі пари проводять цей банкет разом: танцюючи, спілкуючись навіть усамітнюючись. А ось якщо, наприклад, наречений йде спілкуватися з друзями, залишаючи молоду дружину на танцполі або за столом одну на кілька годин, то це ознака затурбуватися.

You cannot copy content of this page