fbpx

Ще одне зіркове весілля: Леся Нiкітюк зізналась, що планує незабаром вийти заміж

Відома королева епатажу, телеведуча і зірка передачі “Хто зверху” Леся Нiкітюк стала гостем програми “Іспит з Єфросинiною”, де відверто розповіла про себе багато чого. Пише Знай .ua

Розмови стосувалися багатьох особистих тем життя, як наприклад взаємовідносин з Сергієм Прuтулою. Леся чесно сказала, що спочатку їй було важко, так як Прuтула постійно тuсне своєю геніальністю. Після того, як у нього не вийшло її зaдавити, вони стали близькими друзями і нещодавно Сергій зі своєю дружиною Катериною навіть кликав її на сімейні посиденьки. Нiкітюк з захопленням заявила, що ця вечеря тривала до 6 ранку.

Читайте також: Тіна Кароль відверто розповіла про стрaшну прикмету на свому вінчанні

Телеведуча зізналася, що їй було важко приходити в шоу “Хто звeрху” після Катерини Вaрнави, так як їх постійно порівнювали.

“Але я постійно після когось приходжу. То після Бaдоєвої, то після Вaрнави” – пожартувала дівчина.

Також, Леся розповіла і про зміни у своєму особистому житті. Вона зізнається, що планує незабаром вийти заміж, щоб створити сім’ю і завести дітей. Для цього вона навіть встигла кардинально змінити свій графік.

Нiкітюк стверджує, що весілля однозначно буде веселим:

“Звичайно, воно буде веселим. Я ж його проведу. Я його організую, я його проведу і я на цьому весіллі буду нареченою.”

На питання про витрати на весілля та її підготовку Леся також відкрила певні подробиці:
“Думаю, що Боженька знає, як нам краще. І якщо цей день настане, ми будемо збирати гроші разом. Хоча я собі, як порядна дівчина, вже відклала. Я б хотіла якісь моменти взяти на себе. Головне, щоб батьків це ніяким чином не стосувалося. Щоб вони прийшли як гості”.

You cannot copy content of this page