fbpx

Що люблять гроші: дізнайтеся, який колір гаманця притягне до вас фінанси

Про життя і грошах починають думати тоді, коли вони підходять до кінця. Еміль Короткий

Давайте поставимо перед собою завдання уникнути подібних думок. І почнемо з самого священного для асигнацій предмета – гаманця. Саме він є потужним провідником, генератором грошової енергетики. Щоб нашим грошики добре жилося в ньому, нам потрібно визначити, який колір гаманця для залучення грошей буде найефективнішим, пише Мамины Шпаргалки.

Улюблений колорит для купюр

З давніх-давен вважається, що гроші тяжіють до відтінків, що належать енергії Металу і Землі. Будь-який колір від темно-коричневого до блідо-жовтого – це ідеальна масть грошових знаків. Але нам не просто потрібно зрозуміти, який колір гаманця притягує гроші, а й враховувати власні уподобання. Забарвлення портмоне повинно нам подобатися.

Чорний, темно-коричневий

Це надійність і сталість. Земля – ​​символ родючості, початок всього сущого. Гроші охоче прийдуть на такий заклик, особливо якщо володарем темного портмоне стане людина-консерватор, який поважає життєві підвалини і традиції.

Для посилення тяги грошей вибирайте гаманець таких забарвлень з телячої шкіри – цей матеріал буде ефективно працювати на поповнення і примноження фінансів.

Червоний

Найпотужніший генератор грошової енергетики. Ідеальний відтінок для якнайшвидшого накопичення багатства. Але знайте – вогнeнний колір, яскравий, збyдливий може виснажити м’яких, боязких по своїй натурі людей, хоча і буде причаровувати гроші. Червоний гаманець створений для осіб живих і непосидючих.

Для успішного залучення грошей купуйте гаманець червоного забарвлення тільки дорогий, виконаний з лакованої, натуральної шкіри. Це посилить грошовий вплив.

Жовтий

Жовта палітра діє на гроші більш делікатно, м’яко. Ідеальне забарвлення для піднесених, духовних людей, які не ставлять на перше місце збагачення. Творчих натур, романтиків і мрійників.

Для посилення залучення грошей придбайте портмоне жовтих забарвлень з м’якої замші. Ворсинки будуть гальмувати фінанси, які йдуть, і повертати їх назад.

Білий, сріблястий.

Це кольори достатку і комфорту. Сума грошей в портмоне таких кольорів буде постійно і надійно рости, даруючи власникові впевненість і благополуччя.

Для посилення таких якостей бажано доповнити таким же відтінком частину повсякденного одягу або який-небудь аксесуар.

Увага! Категорично не рекомендується купувати портмоне всієї палітри синього. Для грошей це катaстрoфічно. Синьо-блакитні кольори – символи прощання і тимчасовості. Ваші фінанси будуть стрімко просочуватися в небуття і йти крізь пальці.

Великий вплив Фен Шуй

Якщо ви шанувальник могутньої науки життя, вибирайте такий колір гаманця по Фен Шуй, який відповідає певним правилам. На думку фахівців давньої доктрини, у кожного є власна стихія зі своїм забарвленням. Щоб зрозуміти, який колір притягує гроші, орієнтуйтеся на завершальну цифру року народження.

Остання цифра року народження – матеріал – колір

0, 1 – Метал -Білий, сріблястий

1, 3 – Вода – Вся гама синього, фіолетовий, чорний

4, 5 – Дерево – Коричневий, зелений

6, 7 – Вогонь – Червоний у всіх варіаціях

8, 9 – Земля – Жовтий, оранжевий, червоний, золотистий, бежевий

Нагадаємо, що вся палітра синього сприятиме витіканню грошей. Вибирайте відтінки більш яскраві та насичені. Але також пам’ятайте, що не тільки колір гаманця за Фен Шуй, але і його розмір повинен бути правильним.

Читайте також: ЯКЩО З ВАМИ ВІДБУВАЮТЬСЯ ЦІ 10 РЕЧЕЙ, ТО ЗОВСІМ СКОРО ДО ВАС ПРИЙДУТЬ ГРОШІ

Чим більше – тим багатше! Почасти це вірно. Ідеальний, «Імперський» розмір гаманця для залучення грошей 17,55-18,9 см. Але є й інші величини, які будуть успішними в плані збільшення багатств. Щоб дізнатися, який розмір відповідний, можна скористатися звичайною лінійкою:

0-13 мм: успішні фінансові накопичення;

27-40 мм: постійність в поповненні грошових запасів;

40-54 мм: розмір стабільного добробуту;

175-189 мм: регулярні додаткові доходи;

202-215 мм: успішні фінансові починаючи;

243-256 мм: стабільне зростання накопичень;

378-402 мм: розмір потужного грошового потоку;

415-429 мм: вдалі вкладення капіталу;

429-432 мм: розмір процвітання в фінансах.

Якщо який-небудь гаманець дуже сподобався вам, але його розмір незадовільний – не бiда. Є можливість «подовжити» його. Для цього причепіть зовні який-небудь амулетик. Це зробить розмір портмоне відповідним для залучення грошей.

Забарвлення гаманця і день народження

Якщо ви не прихильник Фен Шуй, до ваших послуг пошуки ідеального відтінку за датою народження. Щоб дізнатися оптимальний колір гаманця для грошей, скористайтеся нумерологією. Зробити це просто: в числі вашої появи на світ від більшого відніміть менше. Наприклад: ви народилися 27 числа (7-2 = 5). П’ять – це грошове число народження, яке потужно притягує гроші. Якщо ви народилися 11 або 22 числа – до ваших послуг вся колірна палітра. Для інших:

  1. Бронзовий, помаранчевий, жовтий, золотий;
  2. Білий, зелений;
  3. Фіолетовий, рожевий, блакитний;
  4. Синій, сірий;
  5. Білий, сірий, жовтий;
  6. Блакитний, синій, рожевий, зелений;
  7. Зелений, бузковий, рожевий, ліловий, білий;
  8. Чорний, синій, темно-зелений;
  9. Червоний.

Колір гаманця за датою народження буде ще вдаліше, якщо ви поєднаєте цей вибір з колірним визначенням портмоне по знаку Зодіаку.

Кольорові правила зодіакальних сузір’їв

Розмір всіх фінансових надходжень буде набагато вищим, якщо враховувати при виборі коліру гаманця зодіаку. Гроші люблять такі відтінки, які відповідають вашому знаку Зодіаку:

  • Овен. Для доброзичливих Овнів ідеальними стануть золотий, зелений і всі відтінки коричневого.
  • Телець. Цим чуттєвим знакам Зодіаку належать кольори від блідо-салатового до темно-очеретяного.
  • Близнюки. Загадковим Близнюкам припаде до смаку фіолетова гама, сірі, зелені та жовті відтінки.
  • Рак. Високоінтелектуальним представникам цього Зодіаку належать білий, сріблястий, платиновий і синій колір.
  • Лев. Яскравому, нестримному Леву підійде червоний у всіх його проявах, чорний і варіації жовтого.
  • Діва. Просочений чистотою і строгістю, цей знак Зодіаку віддасть перевагу білому, блакитному, фіолетовому і зеленому кольору.
  • Терези. Раціональні Терези виберуть для себе білий, зелений, бежевий і палітру синього.
  • Скорпіон. Один зі справедливих знаків Зодіаку вибере для себе червоний і жовтий відтінки.
  • Стрілець. Скромні Стрільці люблять вишукану палітру блакитного та фіолетового.
  • Козеріг. Вперті представники Зодіаку люблять сірі, чорні, зелені та сині відтінки.
  • Водолій. Для спокійних Водоліїв оптимальні кольори – це білий і срібний, блакитний і синій.
  • Риби. Знак Зодіаку Риби зі своєю розвиненою інтуїцією облюбували сірий, синій, білий і сріблястий.

Читайте також: ДІЗНАЙТЕСЯ, ДЕ ВДОМА ЗБЕРІГАТИ ГРОШІ, ЩОБ ЇХ СТАВАЛО БІЛЬШЕ: 4 МІСЦЯ З НАЙСИЛЬНІШОЮ ГРОШОВОЮ ЕНЕРГЕТИКОЮ!

Яким способом вибрати колір гаманця для залучення грошей – вирішувати вам. Але в будь-якому випадку гаманець зобов’язаний стати вашим справжнім, надійним другом, симпатичним в усіх відношеннях, справжнім могутнім фінансовим талісманом. Багатства вам!

You cannot copy content of this page