fbpx

Що мені робити? Як змінити чоловіка. Чарівні відмички до чоловічих характерів

Часто жінки запитують: “А як мені змінити чоловіка?”

– “Для чого тобі його змінювати?” – питаю я.

Відповіді злегка варіативні, але суть в них усіх одна: “Тоді він буде робити те, що я хочу, і тоді я буду задоволена і / або щаслива”.

Автор – Аніма Юліана,

Іноді, особливо старанним і розумним жінкам, я даю конкретні рецепти:

“Зробиш це і це, і він зміниться”.

Запитаєте, для чого я це роблю і чому? Та тому, що поки вона не проживе цей досвід, поки не станцює свій танець на граблях, зубці яких обламані вже тисячами жінок, вона не повірить і не почне змінюватися сама. Їй потрібен цей особистий досвід! Без нього вона не зможе впевнено рухатися далі.

І так, я це роблю ще тому, що пам’ятаю себе-розумну і вперту, яка вірила тільки в те, що резонувало з моїми особистими переконаннями і світоглядом. Нехай в інших питаннях, але все ж …

Ми буваємо дуже зациклені на своїх ідеях, на своїй правоті і йдемо багато на що, аби лишень досягнути бажаного стану щастя. Для жінки по суті найважливіше в житті – це стан.

Який варіант впливу на чоловіка жінка вибирає найчастіше?

Та звичайно – ВИНОС МІЗКІВ!

Хтось робить це витончено через маніпуляції, хтось відкрито через авторитарну думку і шантаж, хтось несвідомо через емоційні вибуxи, впливи і т.д… Але чому цей засіб, настільки ж популярний як Аcпірин, не приносить бажаного результату?

Та тому, що це протиприродно! Це суперечить жіночій і чоловічій природі, і Суті Чоловіка та Жінки.

Чоловік (навіть якщо він “інський”, “слабкий” – тобто, не розвиває свої чоловічі якості) ментально сильніший за жінку.

Дівчата, це без варіантів!

Навіть якщо ви “свідома” і “духовно-розвинена”, його Дух сильніший в цьому світі.

Дух чоловіка – сильніший за жіночий. Так задумано природою. Досить проти нього боротись!

І якщо жінка уподібнить свою свідомість чоловічому достоїнству, щоб вселити потрібну (на її думку) ідею в мозок чоловіка, і зусиллям волі (підтвердженим своїми емоціями) буде входити в його ментальну складову все глибше і глибше … сильніше і глибше … Якої реакції можна очікувати від справжнього чоловіка?
І добре, якщо вона для змaзки взяла ніжний і ласкавий емоційний стан, а якщо це стан сильного страху або бажання влади?

Тільки уяви, люба жінко, що чоловік хоче нacильно увipватися в тебе. Яка буде твоя реакція?

Одним словом, цілком природним є те, що у чоловіка рано чи пізно виникає відторгнення. На скільки сильним буде відторгнення (відкине він твої думки, чи твої емоції і йому стане все рівно на твої почуття чи викине всю тебе, зібравши твою валізу або виставивши тебе з дому) – це вже індивідуальна історія відносин. А результат нacильницького впливу жінки на свідомість чоловіка у всіх один – ВІДТОРГНЕННЯ.

Тоді як змінити чоловіка?

Та ніяк!!! Нacильно ніяк!

Звичайно, якщо це справжній чоловік – в своїх думках і вчинках, а не тільки за cтaтeвою ознакою.

Наcильно можна змінити тільки зламаних чоловіків (яких ви водите на повідку): тих, які не хочуть працювати над собою, відвертаються від життєвих проблем, переводячи їх зі статусу “завдання” в статус “Ніфіга собі проблема! Краще туди не лізти”.

І таких чоловіків дійсно можна змінити! Багато жінок саме це і роблять, хтось більш успішно – за кілька місяців, а у когось йдуть на це роки відносин.

Читайте також: Молитва про доброго чоловіка для усіх дівчат та жінок, що хочуть щасливо вийти заміж

Тільки чомусь результат цих змін їх зовсім не тішить. І вже зовсім скоро вони приходять до мене з іншим запитом:

– “Мій чоловік – ганчірка. Що мені робити?”

– “Чому ти живеш з ним?”

– “А що мені його кинути?!? Я ж у нього стільки сил вклала!!!”

Любі, милі дівчата / жінки, може припинимо йти проти своєї природи і жити по-чоловічому? Може досить з нас цієї вiйни за владу? Хіба жінка буде щаслива з чоловіком, психіка якого зламана і пригнічена? Хіба не про сильне плече поруч ви насправді мрієте? Тоді спершу перестаньте домагатись всього силою, і звільніть це місце вічного воїна для чоловіка.

Повірте, як тільки він побачить, що вакансія лідера в сім’ї знову вільна – він її тут же миттєво займе!

Сильні, улюблені чоловіки, може ви самі дозволяєте виносити собі мoзок, коли не берете відповідальність за себе і свою родину? Чи тоді, коли у вас немає своєї відбудованої життєвої позиції і цілі?

Сподіваюсь, мені чітко вдалось дати відповідь на питання «Як змінити чоловіка», передати у ваші руки цей чарівні відмички до омріяних змін і від сьогодні в вашому житті, в ваших родинах настане новий етап, де нарешті буде більше такого бажаного всіма щастя!

Бажаю всім нам – і чоловікам, і жінкам – Взаєморозуміння, Любові і Радості!

Будьте щасливі!

You cannot copy content of this page