fbpx

“Школа пані Фреймут. Етикет”: відома телеведуча вчитиме українців етикету

Українська телеведуча Ольга Фреймут презентує нову книгу. Цього разу вона називається “Школа пані Фреймут. Етикет”.

Про це ведуча повідомляє у соцмережах, передає 24 канал.

“Ця книжка написана як для себе. Існує етикет для всіх, а це – особисті правила, які вигадую і порушую я… Читайте так, як дивитеся на картини Дега, щоб після споглядання його “Танцкласу” хотілося займатися не балетом, а коханням”,– зазначила Фреймут у своєму Telegram-каналі.

Зазначається, що презентація книжки відбудеться 3 червня у Києві.

“Поєднуйте мільйони справ одночасно. Учіться в університеті, слухайте лекції в неті, качайте звивини і прес. Якщо хочеться, працюйте президентом країни і сміливо вaгiтнiйте. Маєте на все одне життя. Єдине. Ви ж не хочете на старості залишитися з котом на колінах”, – йдеться в одному з фрагментів книги.

“Її фрагменти здійняли хурделицю обговорень в інтернеті. Мої поради сприймали серйозно, мою веселу науку оцінювали як справжню науку. А я тим часом перевіряла свою і вашу самоіронію та почуття гумору”, – додала Ольга Фреймут.

Відомо також, що напередодні Ольга Фреймут презентувала дитячу книгу “Кажан Жан”.

Читайте також: І це вони кажуть, що я дуже старенька і стpaшна: Ольга Фреймут потролила фанаток, які критикували її зовнішність

Нагадаємо, Ольгу Фреймут, яка часто провокує скандальні ситуації, звинуватили в тому, що вона почала виясняти стосунки своїм критиками. У мережі з’явився пост про те, що зірка приїхала на роботу до двох дівчат, які залишили невтішні коментарі під її фото.

Нарешті книга «Школа пані Фреймут. Етикет» готова оселитися у вашій бібліотеці. Її фрагменти здійняли хурделицю обговорень в інтернеті. Мої поради сприймали серйозно, мою веселу науку оцінювали як справжню науку. А я тим часом перевіряла свою і вашу самоіронію та почуття гумору. Друзі, запрошую вас на зустріч 3 червня о 15.00 у Мистецькому Арсеналі в залі «Сфера». Підпишу книгу і поцілую у щічку, навіть якщо будете боронитися. Бо того вимагає «Етикет». Фото. @sashasamsonova

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

You cannot copy content of this page