fbpx

Сьогодні гуляла в супермаркеті і раптом почула шум посуду, що розбивається. Коли я увійшла у торговий зал – побачила сумну сцену. Одна пані зачепила візком поличку і багато тарілок впали і розбилися. На колінах, в розпачі, вона складала шматочки, а її чоловік брав кожен штрих-код кожнісінької розбитої тарілки, кажучи: “Бачиш? Тепер тобі доведеться заплатити за все це”

Сьогодні гуляла в супермаркеті і раптом почула шум посуду, що розбивається. Коли я увійшла у торговий зал – побачила сумну сцену. Одна пані зачепила візком поличку і багато тарілок впали і розбилися.

На колінах, в розпачі, вона складала шматочки, а її чоловік брав кожен штрих-код кожнісінької розбитої тарілки, кажучи: “Бачиш? Тепер тобі доведеться заплатити за все це”.

Сумна сцена. Всі дивилися на неї.

Тоді я стала на коліна поруч з нею, щоб пояснити – не варто турбуватися. Підійшов молодий чоловік, став на коліна біля нас і сказав:

– Залиште це, хай прибиральник прибере. Їдьте в лікарню, щоб подивилися цю рану на вашій руці.

Вона зніяковіла і глянула йому просто у очі:

– Я повинна зібрати це, щоб заплатити.

Молодий чоловік сказав:

– Тихо!!! У нас є страховка на такий випадок, і вам не потрібно нічого платити.

Коли молодий чоловік встав, я побачила, що у нього є посвідчення менеджера супермаркету.

Вам всім, хто прочитав цю історію, цей випадок, я хотіла б сказати:

“Де б ви не були, закрийте очі і уявіть, що Бог робить те ж саме для вас! Він збирає шматочки вашого серця, яке розсипалось від випробувань завданих життям, і заліковує усі ваші проблеми.

Я запевняю вас, що ваші помилки будуть прощені.

Є страховка, звана Благодаттю, коли ви визнаєте, що помилилися і приймаєте Його як Свого єдиного і виключного Спасителя Менеджер всесвіту (Бог) скаже вам:

«Все вже оплачено»… Йди, йди і радій життю!!! Я люблю тебе, дитя Моє”.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page