fbpx

Сьогодні відзначається Міжнародний день братів і сестер

Сьогодні в багатьох країнах світу відзначається День братів і сестер. Це свято існує вже 22 роки.

З’явилося воно у США і 10 квітня – не випадково обраний день календаря. Дата безпосередньо пов’язана з ідейною натхненницею і засновницею свята Клаудією Еварт. У ранні роки вона втратила рідних брата і сестру, але важкість втрати змогла повернути на благо суспільства, виступивши з ініціативою ввести в календар нове свято добра і любові.

Так важливий для Клаудії день народження її сестри – 10 квітня – став для всього світу теплим символом прояву найкращих почуттів до своїх рідних.

В Україні День братів і сестер носить статус неофіційного свята, однак це не скасовує ріст його популярності.

З кожним роком все більше сімей приєднуються до світового співтовариства святкуючих: брати і сестри дарують один одному приємні подарунки, обмінюються теплими словами, влаштовують спільні обіди і вечері. У цей день прийнято просити вибачення, прощати помилки і просто дякувати за підтримку і любов.

Привітання:

Як чудово мати брата! Ти в мене найкращий, найсміливіший і найсильніший! Я тобою пишаюся і завжди буду на твоєму боці. З днем ​​братів і сестер! Люблю тебе, братику!

***
Немає нічого міцнішого за родинні зв’язки. Ви – найближчі люди один одному. Брат завжди береже сестру, а сестра – це вічна опіка для брата. Живіть завжди у злагоді, дружбі і любові. Тримайтеся душами один за одного. Нехай щастя завжди буде над головою, як лавровий вінець. Здоров’я і всього найкращого!

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page