fbpx

Співачка Lama отримала погpoзи від маловідомої артистки з Pосії

Українська співачка Наталія Дзеньків, яка є вокалісткою гурту Lama, несподівано опинилась в центрі гучного cкaндалу. Вокалістка отримала погpoзи від маловідомої артистки з Pосії, пише 24 канал.

Pосіянка вважає, що Lama неправомірно використовує назву гурту, права на яку належать саме їй. Кілька днів тому співачка похизувалась, що запатентувала музичний бренд “Lama”, тому українці, які заснували колектив у 2005 році, повинні змінити свою назву.

“Вже багато років брудні “ділки” шоу-бізнесу в іншій країні (в Україні, – ред.) незаконно користувалися моїм ім’ям, моїми ідеями, концептом задля наживи. І я з цим нічого не могла вдіяти. І навіть те, що саме мені належать всі офіційні патенти на музичний бренд “ЛАМА” і на території Pосії, і на території України, питання ніяк не вирішували. Грошей на суди у мене не було. Єдиний вихід: не звертати уваги на все це і жити далі власним життям. А клони жили. Така зворотна сторона успіху. І їздять собі спокійнісінько і безкарно користуються моїм брендом”, – заявила Марина Сафонова.

Вокалістка з Pосії також повідомила, що вона змінила своє ім’я на Лама. Одними погpoзами артистка не має наміру обмежитись, тому вимагатиме “справедливості” у судах.

Читайте також: Європейські букмекери зробили новий прогноз щодо переможця Євробачення-2018

“Вони будуть нести жорстку відповідальність вже на міжнародному рівні за порушення міжнародного права”,
– пригpoзила Марина Сафонова.

На такі звинувачення відреагувала Наталія Дзеньків. Її реакція на погpoзи була не менш гострою. Заяву зірка розмістила на сторінці в Facebook.

“В принципі, нічого дивного в тому немає, що в так званий “Міжнародний день праці” люди, які нічого створювати власноруч, крім захоплення інших територій, не можуть, продовжують все робити за прикладом своїх вождів”, – написала Наталія Дзеньків.

Користувачі мережі стали на захист українки. “Хай “мocковська Лама” ще поскаржиться на те, що ти вкрала у неї молодість і красу”, “Нічого свого придумати мocковити не можуть… Крадуть все!”, “Просто намагаються так “розкрутитись”, “Не переймайся, Україні вже дали “Джeвeліни”, “Маразм не має меж”, – обурено та дотепно написали підписники Наталії Дзеньків.

You cannot copy content of this page