fbpx

Стало відомо, яка пара покинула проект “Танці з зірками” у 7 прямому ефірі(відео)

У неділю, 7 жовтня, в ефірі телеканалу “1 + 1” пройшов сьомий випуск п’ятого сезону танцювального шоу “Танці з зірками” . На цьому тижні співведучою шоумена Юрія Горбунова стала українська співачка, переможниця проекту 2017 року Наталя Могилевська, пише “Обозреватель”.

Цей раз вечір пройшов під темою “Вечір легенд”. 8 пар, які залишилися на проекті, дивували журі підготовленими танцювальними номерами і ділилися своїми відвертими історіями.

В зоні ризику опинилися одразу три пари: Денис Берінчик і Катерина Білявська, Мішель Андраде та Женя Кот, а також Руслан Сєнічкін-Яна Цибульска.

У 7 прямому ефірі найменші показники були у Мішель Андраде і Жені Кота, Руслана Сенічкіна та Яни Цибульської, Дениса Берінчика та Катерини Белявської. Однак, за результатами голосування, шоу покинув український боксер.

Читайте також: Співачка і письменниця Ірена Карпа в Парижі втретє вийшла заміж(відео)

Ще під час ефіру Денис Берінчик зізнавався, що шоу для нього дуже важливе, адже танці допомагають долати емоційність. За традицією, спортсмен виголосив лаконічну промову та попрощався з паркетом.

“Дуже дякую за підтримку, бо тут я знайшов багато друзів. І окреме дякую Катерині Белявській. Я щасливий!”– зізнався на прощання Денис Берінчик.

Варто зазначити, що пара показувала чудові результати. Упродовж 7 прямих ефірів Катерина та Денис не боялись приміряти найнесподіваніші образи та брались за складні постановки. Останній танець пари у шоу був експериментальний, адже пристрасний пасодобль вони показали крізь призму української історії про козацтво.

You cannot copy content of this page