fbpx

Світ обговорює симпатичного кузена принца Гаррі Луї Спенсера(фото)

Після того як принц Гаррі покинув ряди знатних холостяків, громадськість зацікавилася кузеном принца – Луї Спенсером (Louis Spencer). Луї відвідав королівське весілля разом з матір’ю і сестрою. Про це пише Голос.Ua.

Луї Спенсер – 24-річний син графа Чарльза Спенсера (брата пoкiйної леді Діани) і моделі Вікторії Айткен. Молодий чоловік носить титул віконта Альтропа і вчиться в Единбурзькому університеті. У нього немає постійної дівчини.

В майбутньому двоюрідний брат принців Гаррі та Вільяма стане графом Спенсером і отримає у спадок родовий маєток.

Зарубіжні ЗМІ пророкують Луї модельне майбутнє, а дівчата з усього світу придивляються до майбутнього графа. Особливо активно себе проявляють британки: жительки Великобританії жартують, що «оголосили полювання» на холостяка, і називають його «до бiса привабливим».

Читайте також: Чoму королева назвала Кейт Міддлтон «вірною і улюбленою», а Меган Маркл – ні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 травня відбулося весілля 33-річного принца Гаррі і 36-річної Меган Маркл (Meghan Markle). Закохані обмінялися клятвами в каплиці святого Георгія Віндзорського замку. Гаррі отримав титул герцога Сассекського, а Меган стала герцогинею Сассекською. Для вінчання Маркл обрала сукню Givenchy, доповнивши образ п’ятиметровою фатою.

You cannot copy content of this page