fbpx

Сила молитви дружини

«Сакральні древні знання свідчать, що Жінці, яка щоранку перед усіма справ, перш за всіх молитов, благословляє свого Чоловіка, підвладні всі стихії природи …

Дати Чоловікові силу свого Благословення – краще, що може зробити любляча Жінка… Не завченими мантрами і змовами благословляйте його, а чистою музикою слів, що ллються з самої глибини серця… Це і буде найкращим захистом, найкращим оберегом для чоловіка.

Благословляйте його на успіх, на реалізацію, на багатство, на все найсвітліше і найпрекрасніше, подумки створюючи навколо нього ореол захисту, витканий з вашої Любові.

Молитва Дружини

Господи, я молюся про те, щоб в моїх відносинах з чоловіком завжди була ніжність. Допоможи нам позбутися від зарозумілості, ліні і допоможи нам навчитися відкрито виражати один одному свою любов.

Навчи, як нам з чоловіком показати, що ми любимо і цінуємо один одного. Кожен день нагадуй нам виявляти один до одного ніжність і увагу.

Допоможи нам позбутися від холодності, байдужості, замкнутості; навчи нас дарувати один одному тепло, любов і захоплюватися один одним. Зруйнуй все, що заважає нашим змінам і духовному зростанню. Якщо один з нас більш ніжний до іншого, встанови рівновагу в нашому союзі.

Якщо наша холодність один до одного негативно позначилася на наших дітях і їх ставленні до шлюбу або вселила їм хибну думку про нас як про подружжя, допоможи нам виправитися, щоб стати для них хорошим прикладом. Навчи нас сміливо визнавати свої помилки і висловлювати своє бажання змінити наше життя.

Нехай суєта і зайнятість не стануть для нас причиною втрати інтересу одне до одного; нехай ми ніколи не будемо сприймати один одного як щось само собою зрозуміле; нехай прояв ніжності один до одного ніколи не буде нам тягарем.

Зроби так, щоб цей спосіб вираження любові зміцнив наш шлюб.

Я знаю, що тільки сила Святого Духа може зробити зміни, які витримають випробування часом. Я в усьому покладаюсь на Тебе і прошу: допоможи нам стати такими чоловіком і дружиною, якими Тобі завгодно бачити нас”.

(З книги Омартіана Сторми «Сила молитви дружини»)

Читайте також: Як можна зупинити дитячу iстeрику, задавши всього 1 питання!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page