fbpx

Синці під очима зникнуть за 10 хвилин, якщо нанести цю маску зі всього 2 інгредієнтів

Припухлі повіки і синці під очима – це суцільне покaрання! Звичайно, якби більше висипалися, дотримувалися режиму дня і правильно харчувалися, таких проблем можна було б уникнути. Але, на жаль – особа і, перш за все, очі видають все наслідки стресу і напруги, пише Со Вкусом.

На щастя, існує простий і доступний засіб для усунення цієї неприємності – кавова маска. Подібно до того, як бадьорить чашка кави пробуджує ваше тіло вранці, ця процедура стирає наслідки безсонної ночі і втому з ваших очей. Також принадність маски в тому, що інгредієнтів в ній мінімум, і всі вони є у вас під рукою кожен день.

Домашня маска для повік

Замість того, щоб купувати дорогий крем під очі, створіть свій власний омолоджуючий препарат, просто зробивши набіг на холодильник! Це допоможе заощадити вам купу грошей на щодня догляді за шкірою. Що ж такого чудесного робить ця маска для повік?

Перш за все, кофеїн виводить рідину, зменшуючи набряки і припухлість, а антиоксиданти борються з вільними радикалами і зменшують ознаки старіння шкіри. До складу маски входить також і яєчний білок, що містить вітаміни та білки, які підтягують, зміцнюють шкіру і усувають «гусячі лапки».

Складові:

  • 1 білок яйця;
  • 2 ч. л. свіжої кавовій гущі.

Приготування:

1. З’єднайте білок яйця і кавову гущу в невеликій піалі. Збийте виделкою до утворення піни.

2. Чистими руками або пензликом нанесіть маску під очі. Уникайте нанесення на верхнє рухливе віко, якщо не хочете, щоб суміш потрапила в очі.

3. Займіть горизонтальне положення і відпочиньте так 10 хвилин, щоб маска подіяла. Ви відчуєте невелике стягування, і якщо цей ефект вам здасться занадто неприємним – то можете вже змивати.

4. Використовуйте м’яке вологий рушник, щоб делікатно видалити засіб. Після процедури використовуйте зволожуючий крем або гіалуронову сироватку. Невикористані залишки маски викиньте.

Читайте також: Як схуднути на 8 кг за 7 днів: покрокова інструкція

Коли кофеїн проникне в шкіру, ви відразу відчуєте заряд пробудження. Це повністю натуральний, здоровий і безпечний спосіб надати свіжості вашому погляду!

You cannot copy content of this page