fbpx

«Татко, рятуй мене …». Аби забрати дитину встановив приховану камеру

-Чому дитина знову в синцях? Ти її б’єш?

-Я взагалі чому перед тобою повинна звітувати? Діти іноді падають, якби ти не втік з родини, то бачив би все своїми очима. А не звинувачував мене у всіх гріхах!

-Отямся !!!!! Я застав тебе в ліжку з іншим чоловіком, а ти говориш так, ніби я пішов тому що мені просто захотілося.

Після цих слів Влад розвернувся і пішов. Він з Вікою прожив 5 років, дочці було вже три рочки. Але в тому році він повернувся додому раніше, а Віка перекидалася в ліжку з іншим чоловіком. Особливою провини вона не відчувала, при цьому ще звинувачувала чоловіка, що це він до цього довів її своєю неувагою.

Розводили їх кілька місяців, Віка не давала згоди на розлучення. А чоловік не збирався змінювати рішення, дочку залишили матері, хоча Влад домагався того, аби маленька Сонечка жила з ним.

Читайте також: Пост, який розбурхав мережу. Українка яка проживає у Франції розповідає, в чому різниця між нашими жінками і француженками

Незабаром у Влада стали з’являтися підозри, що за зачиненими дверима квартири дружини коїться щось недобре. У Соні постійно були синці, в садок вона її відмовилася водити, коли дійшла їхня черга. Соня дуже сильно схудла і була явно зaлякана. Коли він приходив до них на вихідні, а потім повертався назад, Соня якось обняла його за шию і прошепотіла: «Татко, рятуй мене …».

Влад поставив дочку на підлогу, і пішов. Він не став говорити це дружині, якщо вона б’є дитину, то за ці слова буде лупuти ще сильніше. Вони не раз вже обговорювали з нею, що дитина сильно змінився, все що він отримував у відповідь – це глузування і відмовки.

Але складати руки він не збирався. Для початку він вирішив при наступному візиті встановити приховану камеру. Виявилося це не так просто. Знайти непомітну камеру в їхньому місті виявилося складно. При наступному візиті він подарував доньці ведмедя, в око якої була вбудована камера. На душі кішки шкребли. Зазвичай таких шпигунів ставлять, щоб нянь вистежувати, а не рідних матерів. Він сподівався, що він помилявся.

До наступного візиту був тиждень, він став обходити сусідів дружини, мам на майданчику. Він показував фотографії дружини і дочки і пояснюючи ситуацію, питав про них. Найбільше він боявся, що хтось про це розповість дружині, а вона причаїться.

Але це виявилися марні переживання, її люто ненавиділи всі, хто її знав. Виявилося, що, зустрічаючи його в чистій квартирі з доглянутою донькою, Віка лише створювала ілюзію. Насправді Сонечку бачили рідко, вона не гуляла на вулиці практично ніколи. Її бачили тільки, коли Віка ходила з нею в магазин і гуркочучи пляшками поверталася одна. У місцевому магазині її впізнали, як постійну клієнтку алкoголю, якихось дитячих продуктів, смачненького вона не брала. Якщо дівчинка просила, то мати не соромлячись обкладала малу матом.

Все це він записував на диктофон, брав у людей контакти, щоб у разі суду вони могли йому допомогти забрати дитину. Чим більше він чув, тим більше було бажання зараз же увірватися в квартиру і прибuти дружину.

Був четвер, Влад не міг уже чекати. Він зібрав друзів і вирушив до дружини. Один він вирішив не йти, він йшов з наміром забрати дочку. А якщо там чоловік, то він один проти двох нічого не зможе зробити, тільки налякає дитину. Якщо ведмедик нічого не зняв або там все чинно благородно, то все на смарку.

Підійшовши до квартири, відправили спочатку дружину друга. Вона зображала сусідку, яку залили. Всі сподівалися, що пихата Віка й гадки не мала хто живе під нею. Дівчина стала стукати, лаятися, що її залили. Двері відчинила пьянюща Віка зі словами: «Ти не моя сусідка!». Але двері були відчинені, і чоловіки з камерами увійшли в квартиру.

Неадекватна дружина, напівгoлий мужик, пляшки на підлозі, недопалки. Соню знайшли в шафі, вона почула гуркіт і сховалася. Забравши дочку і ведмедя, Влад поїхав до себе.

Дочка спала на дивані, він переглядав відео з ведмедикa. Було багато звуків плачу, крuків, але не відео. Іграшка, то була в іншій кімнаті, то камера не потрапляла на те, що відбувається. Судячи зі звуків, Віка знyщалася над дитиною по кілька разів на день. І ось медведик все ж побачив що відбувається кoшмар. П’яна дружина тягала дочку за волосся по кімнаті, кричала і штовхала. Влад заплакав.

На наступний день за дитиною прийшла опіка і поліція. Влад не став барикадувалися. Він провів їх до кімнати і включив запис з ведмедя, потім з телефону, коли забирали дочку. Забирати дівчинку не стали, йому докладно і людською мовою пояснили подальші дії і пішли.

Я далі суд, потім другий. Багато переживань, погроз дружини і її коханця, перелякані очі дочки,  і перемога! Сонечка живе з татом, Віка позбавлена ​​батьківських прав. За знущання над дочкою їй дали 2 роки умовно.

Джерело

You cannot copy content of this page