fbpx

Техніка “підвела” і вона почула те, що перетворило життя на згарище

Тамара та Ігор працювали викладачами одного з вузів. Обом було за сорок, діти підросли, вчилися в інститутах і готові були незабаром почати самостійне життя. Здавалося б, в житті батьків настав той час, коли можна більше уваги приділяти один одному, але їх сімейне вогнище, навпаки, потроху згасало.

Ігор мав спортивну статуру, захоплювався великим тенісом. І хоча був невисокого зросту, ще привертав увагу не тільки ровесниць. Тамара ж, як то кажуть, «обабилась». Однак, можливо, ніяких змін в житті цих двох людей і не відбулося б, якби не випадково підслухана жінкою телефонна розмова.

Того недільного дня Тамара встала рано і пішла на ринок скупитися. Сумка з продуктами виявилася важкою, а тролейбусна зупинка від їхнього будинку була далеко. Тому вона підійшла до телефону-автомату, щоб чоловік зустрів її. Набрала домашній номер, і замість «алло» почула нервовий голос Ігоря. Він говорив з якоюсь жінкою. Тамара зрозуміла, що техніка «підвела» і вона вклинилася в чужу розмову.

Співрозмовники Тамариного голосу не чули – їй же потроху ставала зрозумілою ситуація, що склалася між її чоловіком і незнайомкою. Виявляється, вони були коханцями, і жінка, яку Ігор називав Аллочкою, дізналася, що вaгітна. Вона відразу ж вирішила сказати про це чоловікові і просила зустрітися, щоб поговорити, як розв’язати цю проблему. Тамара зрозуміла, що для людини, у якої вже були дорослі діти, ця звістка стала несподіванкою.

Читайте також: ЧОМУ З УСІХ БОКІВ ТВЕРДЯТЬ, ЩО ДРУЖИНА ЩОСЬ ПОВИННА? ОСЬ У МЕНЕ ПИТАННЯ – ЗВІДКИ Ж ТОЙ БОРГ УЗЯВСЯ

Ця новина приголомшила і Тамару, яка протягом усієї розмови намагалася докричатися до коханців, але телефон-автомат погано жартував з нею, не доносячи її голосу. Та й покласти трубку вона теж вже не в силах, особливо після того, як зрозуміла, хто є коханкою Ігоря. Це відкриття стало для жінки ще більшим ударом, адже Алла працювала лаборантом в тому ж інституті, що і вони з чоловіком. Підтвердилася істина, що один з подружжя про зраду іншого дізнається останнім.

Ледве прийшла додому. Зопалу підняла сварку з чоловіком, вимагаючи пояснень. Пригода з підступним телефоном набула розголосу в інституті. Подружжя, проживши разом більше 20 років, розлучилося. Однак Ігор не зійшовся і з Аллою. НЕ з’явилася на світ і їх дитина. Через деякий час він одружився на своїй колишній студентці, яка нарoдила йому сина. І через багато років він такий же підтягнутий, енергійний. Особисте життя Тамари так і не склалося.

You cannot copy content of this page