fbpx

Тепер, буду уважно придивлятися до стареньких, щоб вгадати їх знак Зодіаку. Гороскоп веселий і з гумором, посміхайтеся, пізнавайте себе

Дивно, але знак Зодіаку впливає на те, якими ви будете в старості. Тепер, буду уважно придивлятися до бабусь, щоб вгадати їх знак Зодіаку. Джерело

Гороскоп веселий і з гумором. Читайте, посміхайтеся, пізнавайте себе. Адже так цікаво дізнатися-що ми витворяти в старості. Однак, пам’ятайте, незважаючи на зірки, ми самі творці своєї долі. Нехай наша доля буде до нас прихильна!

Читайте також: Бабусі і дідусі ніколи не вмuрають, вони просто стають невидимими. Кожному варто прочитати це. Це просто приголомшливо!

Овен

Овни вважають за краще не помічати віку, живуть одним моментом, не думають, що їх чекає завтра. Їх бадьорість духу до похилого віку підтримує енергію молодості. Може, років в 60 Овен і не буде носити «косуху», але захоплюватися мотоциклами не перестане. Причому робитиме це з тим же завзяттям і енергією, що і раніше.

Телець

Тельці обожнюють як слід поїсти — часом навіть занадто добре — з цієї причини з віком вони нерідко набирають зайву вагу. З роками вперті Тельці стають психологічно і фізично ще менш гнучкими. Проте, у них хороша витривалість, і, навіть не дивлячись на хвoроби, жити вони будуть, швидше за все, дуже довго.

Близнюки

Близнюки ставлять в юності цілі і поступово йдуть вперед, не маючи наміру з роками сповільнюватися. Не варто сподіватися, що Близнюк раніше прийде додому з роботи. Ви не побачите їх навіть в літньому віці коли він відпочиває перед каміном. Кар’єрне зростання Близнюка триватиме до пенсії і, якщо буде можливість, після.

Рaк

Рaки можуть бути двох видів: ті, хто не подорослішає ніколи, і ті, хто любить в старості піклуватися про навколишніх, немов Мати Тереза. Рaку, як і Леву, дуже хочеться, щоб навколишні поважали його «благородну сивину». З Рaків виходять «класні» дідусі і бабусі, якими їх бачити хоче більшість дітей.

Лев

Леви поблажливі і поважні за своєю природою, з роками це буде проявлятися все сильніше. До старості це вже вельми спокійні, досвідчені, величаві і трохи оброслі зайвими кілограмами особистості. Їм буде все більше хотітися поваги, авторитету іноді навіть поклоніння. Лев мріє бути зразком для наслідування, тому він постарається досягти головних життєвих цілей якомога раніше.

Читайте також: “Цивільний шлюб”. Дами, ну ви що! Ви просто співмешканки. Цинічно і правдиво

Діва

Багато Дів з віком починають все більше негативно сприймати навколишній світ, особливо, якщо дозволять прогресувати схильності до критики. Вони обожнюють підтримувати себе у відмінній формі і доброму здоров’ї, постійно знаходяться на шляху вдосконалення роботи мoзку, тому зустрічають старість, як правило, підтягнутими джентльменами і леді, нехай і дещо строгими, але дуже розумними.

Терези

Терезів завжди турбує зовнішність, тому вони спробують піти на будь-які заходи, щоб якомога довше запобігати появі зморшок на обличчі і зайвих кілограмів. Як правило, їм це вдається. І навіть у вісімдесят років Терези будуть переконувати всіх, що їм ще й сорока немає.

Скорпіон

Скорпіони стають до старості величними і представницькими. Вони люблять думати про себе, немов про філософів, які накопичили достатньо мудрості з роками, та й насправді це правда. Але, на жаль, Скорпіони похилого віку дуже часто стають надто зацикленими на особистих переконаннях і цілях, аж до нав’язливості і впертості.

Стрілець

Як і Овни, Стрільці усіма силами не бажають думати про старість. Часом у них перетворюється це в нав’язливу думку, і вони починають дошкуляти всіх питаннями про власний орієнтовний вік, сподіваючись отримати пару-трійку компліментів. Втім, похвала зазвичай виправдана, адже Стрільці, незважаючи на небажання доглядати за собою, примудряються зберегти сeксaпільнiсть і привабливість до глибокої старості.

Козеріг

Для Козерогів час як би тече у зворотний бік. Козероги вже нaрoджуються «маленькими дідусями», серйозними не по роках, мудрими і відповідальними, але в їхньому характері у міру дорослішання додається все більше дурощів і дитячість, і Козероги до старості вже ведуть себе як абсолютні діти.

Водолій

Водолії в дитинстві, як і Козероги, дуже серйозні. З роками Водолії стають все більш ексцентричними, перестають цікавитися думкою навколишніх, і в 80 років можуть вести себе так, як їм заманеться.

Риби

Риби панічно бояться старості, того, що ще стільки не прожито, не зроблено, не виконано! Риби часто знаходять час, щоб підвести підсумок етапу життя, підрахувати накопичення, порівняти баланси. Але чим менше Риби будуть хвилюватися на цей рахунок, тим довше і щасливіше проживуть, адже ніщо так не вкорочує життя, як постійне занепокоєння.

Автор карикатурu — художниця Oльга Грoмoва, а серія називається «Знаки зодіаку в бабусях».

You cannot copy content of this page