fbpx

ТОП-10 наймодніших кольорів 2019 року

Рейтинг наймодніших відтінків 2019 року: колірні хіти 2019. Кожен сезон вводить в моду якісь цікаві відтінки, пише Duck Show.  На які з палітр варто звернути свою увагу при формуванні гардеробу в цьому році?

1 Корал

Цей відтінок багато модних журналів називають новим хітовим відтінком. Цей колір досить благородний, одночасно приглушений, але насичений. Одяг в таких тонах ніколи не буде виглядати нав’язливо.

Читайте також: 7 ЗАПОВІДЕЙ СПРАВЖНЬОЇ ЖІНКИ, А НЕ “ТЬОТКИ”. НЕ ДАЙТЕ ДРУГІЙ У ВАС ВСЕЛИТИСЬ!

2 Хакі

Це не найновіший, але дуже стійкий до змін тренд. Стильний, практичний, універсальний хакі відмінно виглядає в одязі будь-якого стильового напрямку.

3 Ліловий

Жіночний і розкішний ліловий надає образу особливого шарм та вишуканості. У ньому є щось французьке. Якщо плануєте придбати вечірню сукню, зверніть увагу на ліловий оксамит.

4 Бордо

Винні відтінки вже стали класичними, вони неймовірно гарні як в зухвалих, так і статусних ансамблях. Костюми в тонах бордо, сукні, спідниці та блузи виглядають просто чудово.

5 Синева

Глибокий відтінок синього обіцяє завоювати міцні позиції на модному олімпі в цьому році. Зверніть увагу на цю гаму незалежно від кольоротипу, синій колір пасує всім.

Читайте також: 38 ІДЕЙ РОЗКІШНОГО НЮДОВОГО МАНІКЮРУ: ДУЖЕ НІЖНО І ВИШУКАНО – ІДЕАЛЬНО НА ВЕСНУ!

6 Блакитний

Синя палітра не обмежується насиченим відтінком, ніжна блакитна пастель буде знову хітом цього року. Легкий, повітряний колір здатний допомогти скинути візуально кілька років.

7 Жовтий

Цей колір став фаворитом в минулому році, в поточному продовжує лідирувати в модному рейтингу. Яскравий, соковитий, виділяє з натовпу, але дуже небeзпечний відтінок. Не варто створювати ділові, строгі образи з предметами гардеробу в такому кольорі.

8 Пилова троянда

Пудрова гама як і раніше на плаву, романтична, стримана і жіночна. Цей колір виглядає дуже дорого і стильно, крім того, доречний практично в будь-якому ансамблі.

9 Беж

Цей колір давно став канонічним, але хто сказав, що класиці не місце в модному рейтингу? Універсальний відтінок, який прекрасно уживається з іншими гамами і різними стильовими напрямками.

10 Оранж

Дуже життєрадісний і красивий колір, який особливо добре додасть виразності повсякденному або романтичному образу. У діловому стилі його краще не використовувати.

Незважаючи на моду, вибирайте тільки ті відтінки, які пасують саме вам!

You cannot copy content of this page