fbpx

Топ-5 жінок по знаках Зодіаку, яких на думку астрологів найважче завоювати

Люди, що належать до певних зодіакальних знаків, відрізняються між собою. Але доведено, що особливості зіркових «візерунків» знаходять своє відображення у характерах людей.

Взагалі любов – непередбачувана річ. Зрідка трапляється, що «несумісні» знаки Зодіаку створюють міцні пари.

Цю статтю можна взяти на озброєння тим чоловікам, які хочуть швидко чогось домогтися від жінки. Наприклад, щоб вона помила за ним посуд або погодилася вийти заміж. Цей текст про дам, які важче інших піддаються різним маніпуляціям. Потрібно прочитати його і діяти знаючи ворога в обличчя. Список починається з перерахування самих незговірливих дівчат.

П’яте місце: Терези

Дами, народжені під таким сузір’ям, все життя чекають «принців» і ніколи не дивляться на простих хлопців. За високі запити чоловіки їх не люблять. Терези вже з дитинства знають, яким має бути чоловік – як він виглядає, в якій сфері працює. І все життя дотримуються цих критеріїв. Тому дівчину, що чекає принца, неможливо захопити красивими віршами, якщо хтось зовні не відповідає її стандартам краси.

Навіть якщо хлопець підійшов під еталон Терезів, він повинен утримувати свою кохану, виконувати її забаганки. Дарувати подарунки. Сімейне життя – не головна мета Терезів. Якщо чоловік терплячий і цілеспрямований, він може одружити на собі примхливу красуню.

Четверте місце: Близнюки

У чоловіка, який зустрів представницю Терезів, може скластися про неї неправильне враження. Це буде, швидше за все, кокетка. Мачо почне мріяти з приводу вогненної ночі і запропонує жінці вина. Однак, він обламається. Дами-Близнюки відрізняються гострим розумом і люблять чарівних інтелектуалів. Хоча Близнюки делікатно спілкуються з усіма, на них дуже важко справити враження. Як тільки такий дівчині трохи набридне спілкування, вона відразу припиняє стосунки, не шкодуючи хлопця.

Звичайні методи спокушання не діють на представниць цього зодіаку. Навіть не варто намагатися здивувати їх дешевими сувенірами, квітами, цукерками або того гірше, компліментами зовнішності. Допоможе тільки неймовірна спритність, винахідливість здатні зацікавити і утримати дівчат-Терезів.

Третє місце: Водолій

Хитрі дівчата знаку зодіаку Водолій люблять грати в «безпорадність». Поки хлопець піклується про німфетку, вона розробляє план. Дама-Водолій може справити враження доступної, проте, це тільки зовнішній, оманливий стереотип. Елемент гри. Як тільки мачо почне демонструвати свої права і вказувати Водолію, що їй робити, вона різко покаже своє «фе» і зникне в невизначеному напрямку.

Такі дами здатні розбивати серця, залишати чоловіків розчарованими. Тим, хто зустрічається з представницею водяної стихії, варто пам’ятати, що така особа дуже волелюбна.

Друге місце: Козеріг

Жінка Козеріг спочатку здасться особливо не вимогливою, люблячою прості радості. Але, піклуючись представницею такого сузір’я банальним чином, нічого не доб’єшся, крім дружби. Чоловік жорстко обламається. Козеріг – це не така людина, яка почне відчувати пристрасть від красивих віршів або милих компліментів. Але романтика не завадить. Вона повинна доповнювати залицяння за примхливого ​​Козеріжка.

Якщо співрозмовник здасться банальним, занадто простим, то його чекає френдзона. Дами, народжені під таким сузір’ям, перебувають у вічному пошуку інформації. Вони захоплюються філософією, різними серйозними речами. Їх залучають вчені, винахідники, професори – інтелектуальна еліта. Крім того, потрібно продемонструвати Козерогу свій серйозний підхід до відносин, не уславитися занадто «доступним», бабієм.

Перше місце: Риби

Риби – чуттєві натури. Але проблема для залицяльників полягає в тому, що романтичність дівчат – Риб спрямована не на чоловіків, а в творчість, в творення. Кращий час для представниці такого знаку – це усамітнення з книгою або за комп’ютером. Дама-Риба не зациклена на відносинах, не знаходиться в постійному пошуку любові і не переймається тим, як догодити партнеру. І тому залицяльники часто залишаються розчаровані. Їх очікування не збігаються з реальністю.

You cannot copy content of this page