fbpx

Тренери були в захваті: чим здивував у вокальних боях син Таїсії Повалій у складі тріо “Nude voices”

Восьмий випуск 8 сезону вокального шоу “Голос країни” вийшов на екрани каналу “1+1” 18 березня о 21:00. Джамала, Потап та Сергій Бабкін вже визначились зі складом своїх команд після “сліпих прослуховувань”. Сьогодні вокалістів-учасників чекали жорсткі двобої і під час “нокаутів” вони мали лише один шанс на продовження у шоу, пише 24 канал.

За умовами 8 сезону шоу “Голос країни” 8 сезон, учасники спочатку повинні пройти відбір під назвою “сліпі прослуховування”. Однак, у новому сезоні на учасників шоу чекають нові правила – вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, одразу ж повинен покинути сцену без спілкування із зірковими тренерами.

Зірковими тренерами “Голос країни” 8 сезон стали: Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль. Незмінними ведучими шоу стало зіркове подружжя – Юрій Горбунов та Катерина Осадча, а також – відомий шоумен і гуморист – актор студії “Квартал 95” Артем Гагарін.

Читайте також: Альбіна Джанабаєва показала фото старшого сина Меладзе

У 8 випуску 8 сезону “Голос країни” вокалісти зійдуться у напружених двобоях, де боротимуться за остаточне місце у командах суддів. Під час “нокаутів” кожен з зіркових тренерів втратить одразу по 8 учасників. Ті, хто залишаться у проекті, очікуватимуть нового етапу шоу.

Тріо “Nude voices” та Єлизавета Байрак. Тріо “Nude voices”, у якому співає Денис Повалій та Єлизавета Байрак з команди Тіни Кароль приголомшили глядачів цікавим виконанням mash-up: Dua Lipa – New Rules + Rihanna – Work + Onuka – Vidlik.

Усі зіркові тренери були в захваті, відзначивши, що це найпотужніший і найкращий виступ батлів. Тіна залишила тріо “Nude voices”.

You cannot copy content of this page