fbpx

Три молитви на удачу в 2020 році

Щоб у 2020 році кожне починання складалося успішно, а труднощі вирішувалися легко, важливо заручитися підтримкою Небес. Молитва на удачу допоможе вийти переможцем навіть із самої непростій ситуації.

Що новий рік – це час виправлення старих помилок, побудови нових планів і надій. Хтось ставить собі за мету зберегти і примножити нажите, деякі планують змінити місце роботи, а хтось і зовсім зважується на те, щоб почати життя з чистого аркуша. Кожна мета, незалежно від свого масштабу, вимагає від людини великих витрат сил і енергії. Саме в такі моменти ми особливо потребуємо допомоги і заступництва Вищих сил, заручитися підтримкою яких в усі часи допомагала молитва.

Іноді для подолання перешкод на шляху до мети не вистачає зовсім небагато – удачі. Саме про неї можна попросити Вищі сили, щоб 2020 рік став найбільш продуктивним етапом і всі мрії втілилися в життя.

Ранкова молитва на удачу

Молитва на удачу, вимовлена ​​вранці після пробудження, дасть позитивний заряд на весь день і допоможе успішно виконати всі заплановані справи.

Господь Всемогутній, милостивий Батько наш! Допоможи мені, рaбу Твоєму грішному, в земних справах моїх, щоб послужили вони на славу Твою. Направ мене на шлях істинний, не покинь мене в хвилини сумнівів. Вкажи мудрою Своєю долонею рішення вірне, просвіти світлом мудрості. Борони мене від грiховних спoкус, вбережи від недобрих людей і вчинків неправедних. Вірую в силу і волю Твою, всією душею Тобі довіряюся. Амінь.

Молитва на удачу перед відповідальною справою

Найчастіше результат важливої ​​справи залежить не тільки від прикладених зусиль, але і від обставин, на які ми не можемо вплинути. Щоб все склалося якнайкраще, варто помолитися – молитва допоможе правильно налаштуватися і прийняти найбільш правильне рішення з усіх можливих. Слід пам’ятати, що не можна підносити молитву, відчуваючи корисливі або жадібні спонукання, бажання піднятися за рахунок інших – це є одним з найбільших гріхів.

Господи Ісусе Христе, Сину Божий! На нескінченну милість Твою уповаю, благаю про дoпoмогу Твою. Благослови мене на справу праведну, для життя мого важливу, щоб послужила вона на благо людей. Освіти дорогу мою, щоб не запнувся я на шляху нелегкому, не зійшов мимоволі з дороги праведної. Будь милосердний до земних справ моїх, пошли мені думку вірну, захисти від наклепів злих і помислів гріховних. Долю свою Тобі довіряю. Амінь.

Молитва на удачу Миколаю Чудотворцю

Молитву на удачу можна підносити святителю Миколаю Чудотворцю. За життя святого його молитовні слова мали чудотворну силу. Віруючі і донині стають свідками чудес, які відбуваються завдяки молитві, зверненій до Миколая Чудотворця.

Пресвятої Миколаю Чудотворцю, милостивий наш Заступник! Допоможи мені, грішному рaбу Божому, в земному моєму шляху, в справах праведних, що на благо людей кояться. Умоли Господа про прощення гріхів моїх вільних і невільних, настав мене на шлях праведний, захисти від недоброзичливців. Просвіти світлом мудрості Своєї. На милість Твою уповаю. Амінь.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page