fbpx

Три секрети, що перетворюють будь-яку молитву в чудотворну!

У всякій справі існують свої секрети і правила, є вони і у молитви, особливо коли остання використовується як прохання. Чого тільки люди не просять у Бога, і багатства, і слави, і кохання, але не завжди до такого роду молитов Він буває прихильним.

Сьогодні ми розповімо про три секрети, які надають звичайній молитві чудодійну силу:

1. Моліться щиро – погодьтеся, що молитва матері за хвору дитину, швидше дасть результат, ніж буденна молитва священика з обов’язку. Чим щиріша молитва, чим більше ви вкладаєте в неї душу, тим більше вона впливає на навколишній світ. Щира молитва здатна, часом, творити справжні дива. До речі не забувайте, що завчена молитва не завжди добре, іноді краще дозволити своїй душі виражатися власними словами.

2. Відокремлення – краще творити молитву на самоті, а ще краще після тривалого посту, тоді ваша душа настільки наблизиться до Бога, що може бути почута. Пам’ятайте, як сказано: «Ти ж, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні, і Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно».

3. Не чекайте результату – кожен, хто вірує повинен покладатися на Бога, Батько небесний бачить потребу людини набагато краще, і дає кожному за потребою. Помолившись, не чекайте, коли проявиться результат, а живіть так, ніби це вже вирішене питання. Уявіть, що ви подавши начальнику прохання, будите ви кожну годину забігати до нього і дізнаватися, як воно там? Вміти відмовитися від своїх проблем і прохань важливе для таїнства чудодійної молитви.

Практикуйтеся в молитві регулярно, і до вас прийде вміння молитися правильно.

You cannot copy content of this page