fbpx

Три суто ЖІНОЧІ способи притягнути в життя гроші від Євгенія Дайненка. Вони не тільки працюють, а ще й роблять людей щасливими

Слідуйте правилам тренера багатих людей Євгенія Дейнека і гроші будуть приходити у великих кількостях.

Хочу поділитися з вами правилами залучення грошей по-жіночому. Дотримуйтеся цих простих правил, і грошові потоки наповнять ваше життя задоволенням і добробутом.

За матеріалами – Елки Зеленые.

Гроші – це енергія, що тече за особливими правилами і законами. У цій статті я поділився правилами взаємодії з потоками грошової енергії. Дотримуйтесь цих правил, і гроші будуть приходити в великих кількостях.

У поясненнях до кожного правила, ви дізнаєтеся більше про метафізику грошей. Це допоможе вам глибше розуміти природу грошових потоків, і свідомо керувати ними, через свою поведінку.

Дані правила призначені для жінок. Вони перевірені декількома останніми поколіннями людей, і приносять найкращий ефект. Особливо сильно ці правила виявляються в момент зіткнення грошової енергії і природного жіночої магії.

Правило 1. Балуйте себе.

За часів СРСР нам втовкмачували: «Я – це остання буква в алфавіті». Активно пропагувалася життя заради інших людей, заради ідеалів компартії. В результаті ми маємо кілька поколінь глибоко нещасних «щасливих громадян».

Другий закон тяжіння грошей говорить: «Гроші приходять тоді, коли вони дарують Вам комфорт і задоволення». Як зворотна сторона цього закону, працює зв’язка: якщо гроші не приносять задоволення, то вони не приходять. Скажу більше, коли гроші не в радість – ви самі їх (свідомо і несвідомо) уникаєте, виштовхуєте зі свого життя.

Ось тут виховання «підсовує нам свиню»! З одного боку ми хочемо бути багатими, добре одягатися, багато подорожувати і відпочивати. Але, з іншого боку, наше виховання велить бути скромною, жити для інших, жертвувати собою для блага інших людей, для дітей, для чоловіка, для сім’ї, для друзів – особисто Вам гроші не потрібні, вони не приносять вам радість.

Це положення справ необхідно змінювати! Прямо зараз, запитайте у себе: «Люба, чого ти хочеш?». Нехай це буде щось незначне, але приємне, для душі. Може це маленька шоколадка, або чашка кави, або нова прикраса, або щось з одягу. Побалуйте себе. Робіть це регулярно. Нехай частина доходів спрямовується на отримання задоволення від володіння грошима. Таким чином ми дозволяємо собі хотіти (це притягує гроші) і отримуємо задоволення від грошей (це теж притягує гроші).

Важливо! Нарощуйте обсяги баловування себе поступово, не поспішаючи. Може статися таке, що ви на всі гроші купите собі дорогу річ, або грошей не вистачить, і ви візьмете в борг або в кредит. Таке буває, коли довгий час собі відмовляти і потім «зірватися», щоб компенсувати всі минулі роки. Не варто так робити, бо це викличе лише більший стрес.

Правило 2. Приймайте гроші з радістю і вдячністю.

Другий грошовий закон говорить: гроші приходять тоді, коли вони дарують комфорт і задоволення. Закон простий і непорушний: «Гроші приходять тоді, коли вони дарують Вам комфорт і задоволення». Якщо гроші приносять радість і задоволення – вони приходять знову і знову. Все ваше жіноче єство притягує гроші. Чим більше задоволення приносять вам гроші – тим більше ви їх притягуєте.

Коли вам дають, передають, віддають, дарують, платять гроші – радійте і дякуйте. Навіть якщо вам повертають прострочений борг, все одно скажіть «дякую тобі», і порадійте тому факту, що гроші повернулися назад.

Правило 3. Пропускайте Божественну благодать через свої руки.

Даруйте іншим людям благо. Робіть добрі справи. Застосовуючи всі попередні правила, у вас напевно виросли доходи і вас почали обдаровувати подарунками – поділіться частиною своїх доходів з тими, кому це необхідно. Пожертвуйте частину грошей на Богоугодну справу або благодійність. Допоможіть безпритульним дітям або сиротам.

Віддавайте гроші, використовуючи «Творчий імпульс»

Направляючи до вас гроші, Божественне начало очікує, що частина цих грошей, через ваші руки, перейде тим, кому потрібна Божа допомога. Пам’ятайте: «У Бога немає інших рук, крім ваших». Прийміть гроші і перенаправьте частину на благі справи. Допоможіть Богу допомогти людям, і він допоможе вам отримати те, що ви хочете. Чим більше ви даруєте, тим більше вам дається.

Читайте також: Дізнайтеся, де вдома зберігати гроші, щоб їх ставало більше: 4 місця з найсильнішою грошовою енергетикою!

Грошей Вам!
З любов’ю і повагою,
Євгеній Дейнеко, тренер багатих людей

You cannot copy content of this page