fbpx

Церемонія не обійшлась без конфузу: внучка Єлизавети ІІ засвітила бiлизнy під час королівського весілля

Сьогодні, 12 жовтня, у Віндзорському палаці одружились принцеса Євгенія та британський підприємець Джек Бруксбенк. Однак розкішна церемонія не обійшлась без конфузу, пише 24 канал.

Дуже вітряна погода зіпсувала чимало зіркових образів на королівському весіллі. Однак особливо від вітру постpaждала внучка королеви Єлизавети ІІ – Луїза Віндзор.

Для кузини наречена підготувала особливе завдання – вона супроводжувала дітей перед церемонією вінчання. Коли ж чарівна Луїза піднімалась сходами до каплиці Віндзорського палацу, її сукня задepлась, засвітивши спiдню бiлизну. Варто зазначити, що Луїза Віндзор не розгубилась та швидко поправила вбрання.

Та Луїза не єдина, хто засвітив стрункі ноги на королівському весіллі. Кейт Міддлтон теж ледь стримала сукню від вітру, що встигли зафіксувати фотографи.

Читайте також: Принцеса Євгенія і колишній офіціант Джек Бруксбенк одружилися: фото з весілля

Нагадаємо, вінчання принцеси Євгенії та бізнесмена Джека Бруксбенка відбулося 12 жовтня у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Після цього молодята проїхалися у розкішній кареті через все місто та привіталися з гостями. Згодом пара відправилася на урочистий прийом у Віндзорський замок, а ввечері їх очікуватиме вечірка в оточенні рідних та близьких.

 

 

You cannot copy content of this page