fbpx

Ці молодята одружились ще в далекому 1958 році. Ви тільки подивіться на цю пару зараз. Це просто неймовірно. Любов існує – ось вона

Довголіття і щастя!

Весілля – це завжди чудове торжество, де є місце тільки любові, радості і найщирішим почуттям. Адже саме в цей день з’являється зовсім нова сім’я, члeни якої повинні по-справжньому любити і поважати один одного, незважаючи на самі різні життєві ситуації.

На жаль, в сучасному світі багато шлюбів закінчуються розлученнями, що не може не засмучувати. Але є і такі люди, які дійсно прожили з однією людиною все своє життя у щасливій родині, яку вони самі і побудували. Такі люди виростили чудових дітей, онуків і правнуків. Джерело

Наприклад, як Джордж і Вівіан Браун. Не так давно вони відсвяткували 60-річчя від дня свого весілля. А це означає, що пара дожила до такої рідкісної сьогодні алмазної весілля! На честь такого дня вони вирішили влаштувати пам’ятну фотосесію, яка і зробила їх зірками інтернету.

Читайте також: Мама на хвилинку залишила немовлятко поруч з конем. Ви тільки подивіться, що відбувається як тільки дитинка починає плакати (відео)

Вівіан і Джордж одружилися ще в 1958 році. На момент одруження дівчини було 18 років, а наречений був старше на 5 років. І з тих пір пара зовсім не розлучається, вони все так же сильно люблять і обожнюють один одного. Тим більше, що вони прожили разом майже все життя, що не може не радувати.

Ебігейл ЛІДІКО, їх внучка і професійний фотограф за сумісництвом, подарувала своїм бабусі і дідусю чудову фотосесію в честь такого пам’ятного дня. Звичайно ж, знімки виявилися на просторах інтернету, а незабаром і зовсім розлетілися по всьому світу, нагадуючи всім людям про те, що любов існує.

На цих фотографіях Джордж і Вівіан виглядають дуже щасливими. Вони нібито демонструють любов до своєї другої половинки кожним дотиком, поглядом, кожною клітинкою свого тiла. І насправді це неймовірно здорово і багатьом людям варто у них повчитися.

За всі 60 років шлюбу у пари з’явилося 4 дітей, 18 онуків, а так само у них є аж 19 правнуків! Погодьтеся, що це явно велика цифра. Тим більше, що вся ця велика родина завжди живе в мирі та злагоді. Адже Вівіан і Джордж змогли дати своїм дітям чудове виховання. І не обділили увагою і онуків!

Однозначно, такі люди точно заслуговують справжньої поваги. Про них обов’язково варто говорити і про них потрібно пам’ятати. Адже вони – прекрасний приклад того, що в світі точно існує справжня любов, яку люди дійсно можуть пронести крізь час і всі негаразди.

Дуже хочеться побажати Вівіан і Джорджу, щоб вони завжди були щасливими і люблячими подружжям. Адже саме так люди відчувають свою потреба цього світу. Тим більше, що без любові людина точно не буде щасливою

You cannot copy content of this page