fbpx

Ці знаки Зодіаку бачать людей наскрізь! Їх не одуриш і не забалакаєш! Така інтуїція дарована тільки їм

Скорпіони

Незаперечним лідером серед знаків, здатних «бачити людей наскрізь», є саме Скорпіон. Люди даного сузір’я стають справжніми ясновидцями. Скорпіони мають гранично розвинену інтуїцію, що дозволяє їм робити безпомилкові висновки при першому погляді на незнайому людину.

Крім величезної проникливості, Скорпіони володіють ще одною рисою — здатністю вгадувати приховану брехню. Якщо Скорпіону з першого погляду не сподобалася яка-небудь людина, варто задуматися про цей факт. Джерело

Читайте також: Ці знаки Зодіаку найбільш уїдлuві, балакучі і зухвалі. Їм палець в рот не клади бо відкyсять по самий лікоть

Часто виявляється, що Скорпіони не помиляються у своїх здогадах. Скорпіон є самим містичним знаком, він чудово усвідомлює свої можливості і вміло їх використовує, спритно маніпулюючи іншими людьми. Саме тому даний представник зодіаку відноситься до найсильніших телепатів.

Риби

У представників цього знака також добре розвинена телепатична здатність, хоча на відміну від Скорпіонів, Риби вловлюють точні думки близьких людей. Для відкриття своїх почуттів цьому знаку потрібно «зловити одну хвилю» з оточуючими. Риби здатні сильно вбирати почуття інших, пропускаючи всі емоції через себе. Вони могли б стати ідеальними телепатами, якби не головна риса Риб — підвищена мрійливість.

Вони завжди витають у своєму внутрішньому світі, рідко «випливаючи» з нього. Але, коли знаходяться поруч з іншою особистістю, практично завжди здатні зрозуміти, що потрібно близькій людині на даний момент. Рибам потрібно мало часу, щоб навчитися точно «читати» своїх рідних, а це досить складне завдання, яке виходить далеко не у всіх.

Рaки

Підвищений емоційний стан Рaків робить їх прекрасними кандидатами на роль «читців» чужих думок. Рaки дуже сприйнятливі особистості, їм нічого не варто, щоб розгадати добре заховану фальш і обман. Лицемірних натур Рaки визначають практично з першого погляду, намагаючись триматися подалі від них. Рaки завжди піклуються про свій стабільний емоційний стан, вони ніколи не будуть спілкуватися з людиною, яка морально їх дратує.

Якщо Рaк наполегливо уникає спілкування з якоюсь особистістю, цілком можливо, що він розгледів у ній щось оманливе і фальшиве. В цьому знаку сильно розвинена здатність передбачати подальші дії людей і безпомилково визначати причину їх вчинків.

You cannot copy content of this page