fbpx

Ці знаки Зодіаку неймовірно добрі та доброзичливі. Одурити таких найлегше

Більшість звикла сприймати наївність як суто жіночу рису. Проте і представники сильної статі часто не позбавлені цієї якості. Є ряд підопічних зірок, які занадто довірливі. Найчастіше обвести таких персон навколо пальця простіше простого. Ми ознайомимося з найбільш наївними знаками. Джерело

Риби

Багато чоловіків-Риб впевнені, що вони нікому не дозволяють собою користуватися. Насправді люди частенько дозволяють собі маніпулювати водними представниками, чого останні просто не помічають. Річ у тому, що Рибки по натурі є ідеалістами. Вони звикли бачити в людях тільки хороше. Насправді вони володіють відмінно розвиненою інтуїцією і без праці розгадують справжні наміри людини. Астрологи радять чоловікам води звертати більше уваги на підказки тiла людини, які можуть її видати: міміку, жести, тон голосу та інші нюанси.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку найбільш уїдлuві, балакучі і зухвалі. Їм палець в рот не клади бо відкyсять по самий лікоть

Крім того, варто відзначити особливу прихильність дітей Нептуна прощати всіх. Скільки б прикростей людина не принісла такому чоловікові, він, перестраждавши, практично завжди продовжує спілкування з кривдником, вважаючи, що всім треба давати другий шанс. На жаль, багато хто (в першу чергу підступні представниці прекрасної статі) користуються наївністю Риб, роблячи так, як зручно їм, і використовуючи представників цього знака гороскопа для досягнення своїх цілей. Але не можна сказати, що ці чоловіки повністю втрачені: наприклад, особистий секрет сторонній людині вони, швидше за все, не розкриють.

Телець

Чоловіки-Тельці більше інших схильні до співчуття, що і робить їх особливо наївними. Якщо представник цього знаку землі побачить в іншому червоточинку, він не закриє на це очі, а, швидше за все, перестане довіряти такій особистості. Але у багатьох хитрих персон наївний Телець підступу не помічає і по доброті душевній у всьому їм допомагає.

А через те, що більшість підопічних Венери відрізняється наполегливістю і працьовитістю, завжди знаходиться достатньо охочих поживитися їх досягненнями.

Так, наприклад, якщо чоловік-Телець працює над якимось значущим професійним проектом, хитруни одразу присусідяться до його результатів. Позичити у нього гроші, будь-які речі, одяг — простіше простого. Повернення боргу довірливий Телець потім часто чекає роками.

Рaк

Астрологи впевнено включають Рaків в рейтинг наївних чоловіків. Під цим знаком народжується дуже багато довірливих і надмірно добрих людей. Примітно, що набивши далеко не одну гулю через свою довірливість і швидкого відпускання образ, Рaк зазвичай так і не робить для себе ніяких висновків. Рaки частіше за інших стають жертвами різних шахраїв і аферистів. Хитрі маркетингові ходи і грошові піраміди з каверзами, здається, створені спеціально для них. Переконлива і грамотна мова запросто вводить представника цього знака в оману, із-за чого він часто зазнає різного роду збитки.

Примітно, що багато Раків наділені чималим відсотком підозрілості. Але виявляють її часто не до місця: шукають підступ там, де його немає, і водночас запросто дозволяють іншим вішати собі на вуха відверту локшину. Раки відповідають триразовим добром на будь-яку благодійність в їх бік. Безсумнівно, це добре, але їм потрібно намагатися не віддавати за добре слово, усе до останнього гроша. Інакше вони рuзикують опинитися на мілині.

Скорпіон

Напевно, потрапляння Скорпіонів в цей список багатьом здасться дивним, адже зовні ці знаки, як правило, закриті, мовчазні і навіть бувають кілька грубими. Однак найчастіше за описаними якостями представники Скорпіона приховують вразливу душу. Примітніше всього, що чим молодші чоловіки-Скорпіони, тим більше вони наївні і ласкаві.

В юному віці вони дуже схильні до емпатії, а майже все почуте приймають за чисту монету.

Але після закінчення часу, щоразу наступаючи на нові граблі, представники цього сузір’я відносяться до світу все з більшою підозрою. Якщо Скорпіону доведеться пережити зраду коханої людини, він не те, щоб втратить наївність, а цілком ймовірно взагалі перестане довіряти людям і почне користуватися ними сам.

You cannot copy content of this page