fbpx

Ці знаки Зодіаку ніколи не рвуться в лідери, але їх вплив завжди відчутний

В зодіакальному циклі знаходяться як владні та домінуючі особистості, так і ті, яким простіше підкорятися, ніж керувати.Джерело.

Близнюки

Близнюки люблять свободу у всіх її значеннях, включаючи незалежність. Їм важко уявити себе в ролі володаря і управлінця, оскільки Близнюки мріють про рівність. При можливості вибрати керівну роль, вони, швидше за все, відмовляться. Саме тому Близнюки займуть положення особи, яка підпорядковується, справедливо вважаючи, що з нього будуть менше питати. Річ у тому, що Близнюки не дуже люблять брати на себе відповідальність або приймати складні рішення. Цей знак намагається зайняти позицію «вільного гравця».

Читайте також: Будьте з ними обережні. Вони знeсуть вам дах. Знаки Зодіаку, які в старості стають просто нестерпними.

Риби

Вони хотіли б командувати і домінувати, але у Риб немає до цього особливих задатків. Вони завжди добре відчувають людей, володіють розвиненою інтуїцією, здатністю співпереживати. Однак для лідерства таких якостей недостатньо. Рибам важко діяти згідно жoрсткого плану, грамотно розставляти пріоритети, керувати іншими людьми. Їм простіше приміряти на себе роль підлеглого співробітника і залишитися в ній.

Терези

Вся справа у світогляді Терезів, які здатні бути як лідерами, так і підлеглими. Цей знак не бачить нічого поганого в ролі веденої людини, якщо тільки його інтереси не будуть ущемлені. Терези спокійно ставляться до відповідальності, але не прагнуть роздобути її. Ось чому так часто вони опиняються в ролі людини, що займає скромне положення в колективі. Роль веденого у відносинах їм добре знайома. Втім, це не доставляє Терезам особливого дискомфорту.

Водолії

Вони рідко марять про безмежне владарювання, оскільки думки Водоліїв зайняті іншими, більш важливими речами. Цей винахідливий і мислячий знак завжди справляється зі своїм завданням, неважливо, яка роль відведена йому у суспільстві. Зазвичай Водоліїв не цікавлять такі дрібниці, як боротьба за лідерство. Вони зосереджені на досягненні своїх цілей, владою цього знака не спокусити. Часто Водоліїв вважають веденими, оскільки вони не чинять опір цьому статусу.

You cannot copy content of this page