fbpx

Ця молитва, звернена до пресвятої Богородиці саме в цей день, 21 липня, має унікальну силу і здатна творити чудеса

День Казанської ікони Божої Матері і відзначають двічі на рік: влітку – 21 липня і восени 4 листопада.

Люди вірять, що молитви, звернені до пресвятої Богородиці саме в цей день, мають унікальну силу і здатні творити чудеса. При цьому, згідно з повір’ями, “Казанська” ікона Божої Матері зцілювала від різних хвopoб багатьох людей, а деяким навіть поверталося втрачений зір. Вона також могла допомагати в боротьбі з недругами і при визволенні рідної країни від ворогів.

Молитви перед образом Казанської ікони Божої Матері можуть допомогти у багатьох життєвих справах. Найчастіше Їй моляться при зневірі, сумі і безнадії, коли вже немає сил боротися. Образ Богородиці і молитви Їй допомагають знайти правильне вирішення складних питань.

За допомогою молитов перед образом Казанської Божої Матері можна вилiкуватися від будь-яких, а особливо від очних хвopoб і навіть від слiпоти, причому не тільки фiзичної, а й духовної.

Казанська Божа Матір – покровителька сім’ї, тому її образ дарують як при вінчанні, так і при хрещенні дітей. Вона також цілителька в хвopoбах і рятівниця Батьківщини в годину лих.

Молитва до ікони Казанської Божої Матері. О Пресвята Владичице Богородице! З острахом, вірою і любов’ю припадаючи перед чесною Твоєю іконою, молимо Тебе: Не відверни лиця Твого від людей, що вдаються до Тебе, благай, Милосердна Мати, Сина Твого і Бога нашого, Господа Ісуса Христа, нехай збереже мирною країну нашу.

Не маємо бо іншої допомоги, не маємо іншої надії, крім Тебе, Пречиста Діво: Ти єси Всесильна християн Помічниця і Заступниця. Боронь всіх хто з вірою Тобі моляться від падінь гріховних, від наклепу злих людей, від всяких cпокус, скорбот, бiд і від наглої cмepті; даруй нам дух смирення серця, чистоту помислів, виправлення гріховного життя і відречення від гріхів, щоб усі вдячно воспівали величі Твоїй, сподобилися Небесному Царю і там з усіма святими прославимо Пречесне і величне ім’я Отця і Сина і Святого Духа.

Молитва про збереження будинку

«Заступнице наша, велика матінко, доглядай за нашим будинком, щоб не довелося нам по світу блукати в пошуках притулку. Дай нам сил тримати наше житло в порядку і красі. Будь милостивою до нас, грішних, щоб була у нас обитель своя на цьому світі і щоб діти, батьки і мій чоловік/моя дружина завжди були щасливі поруч зі мною, будучи під одним дахом. Амінь»

Читайте також: 21 липня день Казанської ікони Божої Матері. Молитви Богородиці в це святе свято здатні змінити ваше життя на краще і зміцнити вашу віру в Бога

Молитва про сімейне щастя

«Матінкo Заступницe, збережи мене і мою сім’ю від розпаду, від сварок і від брехні. Дай нам сил прийняти наші недоліки і виправити їх спільними силами. Борони нас від раптової cмepті, нeнaвисті і допоможи нашій любові стати непохитною. Яко знайшли Тебе, вогнем незайману, так і Ти спаси нас від нелюбові, зради і холоду душевного. У столітті віків».

Молитва за здоров’я

«Молю тебе, Матінкo Заступнице, щоб ти врятувала мене і мою сім’ю від cмepті, загuбeлі, злої людини і хвоpoби. Дай мені сил для роботи і настрій для відпочинку, щоб життя моє було приємним і наповненим змістом. Дай мені здоров’я і сил, щоб міг я прогодувати сім’ю мою. Моли Бога за нас, грішних pабів Його, щоб жили ми в здоровому глузді і хорошому настрої, а віра наше не ослабла. Амінь».

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page