fbpx

Ця публікація моментально стала “вірусною”. Жінка винайшла ідеальний спосіб протестувати свого партнера на предмет того, чи буде він гарним чоловіком. Спосіб простий, зате дієвий.

Спосіб простий, зате дієвий.

Жителька Японії винайшла ідеальний спосіб протестувати свого партнера на предмет того, чи буде він гарним чоловіком. Для цього достатньо лише заварити чай і подивитися, що з ним станеться. Джерело

Користувачка твіттера з Японії показала спосіб, завдяки якому можна перевірити свого партнера і дізнатися, яким він буде в шлюбі. Японка запропонувала протестувати свою близьку людину за допомогою чаю.

Читайте також: Всі хто хоч раз спробував ТАКІ помідорчики обов’язково беруть рецепт. Помідорчики з синіми сливами – смак в який закохуєшся

Якщо ви говорите: «Я не знаю, як дізнатися, чи буде мій кавалер хорошим чоловіком», то ось кілька порад. Відповідь — глечик чаю з льодом.

Потрібно просто залишити напій в холодильнику і спостерігати, що відбуватиметься по мірі того, як чай будуть поступово випивати. Момент істини настане тоді, коли в глечику майже нічого не залишиться.

Коли ємність почне порожніти, хлопець, який мовчки зробить новий напій, буде хорошим чоловіком. Якщо він залишить в глечику трохи рідини, щоб новий чай зробила його подруга, то він буде поганим чоловіком.

Лайфхак так сподобався підписникам, що пост моментально набрав майже 200 тисяч лайків. І багато людей в коментарях були згодні з тим, що такий спосіб дійсно може показати порядність майбутнього чоловіка.

Про людину, яка випиває воду і повертає порожню пляшку в холодильник, взагалі не може бути й мови.

Це дійсно важливий момент. Мій колишній чоловік ніколи не робив чай, попри те що я просила зробити його. Зате він не отримував за це свій улюблений суп з локшиною

Завжди кажу своєму синові, що якщо він не зробить свою роботу по дому, то жодна дівчинка не захоче на ньому одружитися.

А у деяких коментаторів знайшлися свої способи перевірки партнерів.

You cannot copy content of this page