fbpx

У Львові мешканці звичайної багатоповерхівки перетворили подвір’я на музей просто неба. Сюди вже з’їжджаються туристи

Іграшковий дворик у Львові: подвір’я звичайної багатоповерхівки перетворили на музей просто неба, повідомляє джерело.

Житловий двір у Львові набуває популярності, як притулок для загублених та залишених іграшок.

Читайте також: Хай судиться зі мною, хай люди говорять! Все одно до хати не пущу! Роздала нас по інтернатах коли здорова була, молода. А на старості з торбою “до дітей” приповзла

Це музей просто неба, створений мешканцями звичайної багатоповерхівки. У колекції можна побачити найрізноманітніші експонати — від старих радянських до сучасних.

Внутрішній дворик будинку почав поповнюватися м’якими іграшками багато років тому, коли мешканець з будівлі, що поруч, знайшов загубленого плюшевого ведмедика і підпер його до стіни, сподіваючись, що його власник повернеться.

Власник іграшки, схоже, ніколи сюди не повернувся. Але, за словами Павла Морозовського, який керує невеликим музеєм поряд із цим двориком, молоді місцеві жителі почали приносити сюди іграшки, з яких вони «виросли»

Незабаром іграшки почали накопичуватися, і місцевим дітям запропонували приходити та брати все, що їм сподобається. Внутрішній дворик тепер приваблює туристів з усього світу. Чоловік з будинку навпроти каже, що щодня сюди приходить близько 100 відвідувачів із камерами.

Особливістю цього двору є те, що сюди можна приносити власні іграшки чи забрати ту, яка вам сподобалася.

Знаходиться в районі Підзамча в дворику будинку на вулиці Князя Лева, 3. Дворик позначений на карті Google і уже став для багатьох туристів обов’язковим пунктом.

You cannot copy content of this page