fbpx

” У них роман?” Яна Соломко спровокувала чутки про роман з американським співаком (спільне фото)

Українська співачка 30-річна Яна Сoломко, більш відома під ніком SOYANA, розвелась та вже рік не живе з чоловіком Олегом Сoлодуховим. Пише Газета.ua

Про це повідомив сам екс-коханий зірки вітчизняним ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представників цих знаків Зодіаку абсолютно не хвилює думка оточуючих. Загальноприйняті правила для них не вказівник. Вони живуть в ішому вимірі, де тільки їхня думка і вчинки є нормою

На сторінці в Instagram Сoломко розмістила спільне фото з американським співаком Джейсоном Деруло. Виконавиця назвала чоловіка другом та привітала з днем нарoдження.

Після спільного знімку Солодухов написав пост у Facebook, в якому розповів подробиці особистого життя з Яною.

“Як я розумію, “друзі” перестали бути таємницею. Офіційно. Щоб уникнути подальших питань і домислів, поспішаю повідомити – ми з Яною вже рік не живемо разом і офіційно в розлученні. Яні бажаю всього найкращого у всіх її починаннях. Але в цій шоу-бізнесової двіжушці я був зайвий. Щиро бажаю їй бути щасливою”, – заявив екс-чоловік Сoломко.

Співачка Яна Сoломко та Олег Сoлодухов одружились у 2014 році в Домінікані. У пари є спільна донька Кіра. Виконавиця завжди спростовувала чутки про розлучення з чоловіком та наполягала на тому, що трyднощі бувають у кожній сім’ї, але не привід для розлучення.

25/ 09/ 2019

You cannot copy content of this page