fbpx

У школі її дражнили «Годзиллою», адже в 12 років її зріст сягав 190 сантиметрів. Але дівчинка виросла і стала неймовірно популярною. Ось, як вона виглядає зараз

Дівчата, які ростуть швидше за інших, часто стають об’єктом глузувань у однокласників. Їх називають «здоровило», «страусина» і «жердинами». Мабуть, з цими прізвиськами можна було б змиритися. Джерело

Але якщо дівчинку називають «Годзиллою», це по-справжньому прикро. Елі Штоц відчувала себе не в своїй тарілці, кожен раз, коли вона переступала поріг школи. Коли дівчинці виповнилося 12 років, її зріст досяг колосальної позначки – 190 см.

Читайте також: Знову в думках перегортаю події: чи то здалось, чи й справді побачила«дивні вогники» в очах сусідки Катерини, коли дивилась на мого Івана

«Годзилла» на голову височіла над своїми однокласниками і відчувала себе справжнім мoнстром. Як це не дивно, але регулярні принuження тільки загартували характер Елі.

Ставши дорослою, дівчина зрозуміла, що є штучним товаром. А свою унікальність можна продати дорожче. Так вона стала фетиш-моделлю і заробляє собі на життя за допомогою участі в постановочних зйомках.

Коли Елі Штоц відверто розповіла про свої підліткових стрaждання в Мережі, це викликало бурю емоцій у користувачів. Багато людей висловлювали дівчині слова підтримки і навіть підписалися на неї в Інстаграм. Так незвичайна модель стала популярною.

Крім того, вона змогла подолати свої дитячі комплекси.

Нашій героїні складно підібрати готовий одяг і взуття. Доводиться часто навідуватися до кравців і шевців. Далеко не кожен чоловік може похвалитися 47 розміром взуття. А Елі може!

Зараз її зріст становить 205 см. У дівчини є хлопець. Він теж досить високий – 192 см. Молода людина працює фітнес-тренером і в усьому підтримує свою музу.

You cannot copy content of this page