fbpx

У відповідь на жіночі сльози не треба нікуди бігти. Не треба нікого рятувати. Не треба нікого карати. Обов’язково виявиться, що рятувати і карати треба було зовсім навпаки

  •  Насамперед, спробуйте з’ясувати, чия це плаче жінка. Коли жінка чиясь, втішати її небeзпечно. Якщо жінка нічия, візьміть її собі. Тепер, якщо вона продовжить плакати, то буде абсолютно зрозуміло, що це від щастя.   Джерело
  •  Коли плаче ваша жінка, не залишайте її одну. А то навколо всі тільки й думають, що вона нічия. Будьте до неї максимально близькі і уважні. Відійдіть не далі, ніж на відстань, де її голос вже не буде чути, і не випускайте з поля зору – використовуйте бінокль.
  • Питання, які не можна ставити жінкам в сльозах:
    “Чого ти хочеш?”
    “Хто винен?”
    “Що робити?”
  • Відповідь на перше питання боляче вдарить по гаманцю, а на два останніх – по самолюбству.
  • У відповідь на жіночі сльози не треба нікуди бігти. Не треба нікого рятувати. Не треба нікого карати. Обов’язково виявиться, що рятувати і карати треба було зовсім навпаки.

Читайте також:«Хлорoфіліпт» – смарагдове диво. 12 маловідомих способів застосування

  • Практика дарувати сумним жінкам подарунки – хибна. Краще подайте пачку носових хустинок. Запам’ятайте, подарунки треба дарувати тільки веселим жінкам. Так виробляється корисний умовний рефлекс і установка на приємний характер.
  •  Якщо ви дотримувалися всіх перерахованих вище правил, а жінка продовжує плакати при вас і не йде до іншого, значить, вона дійсно потребує вашої розради. Продемонструйте їй сумне, але зацікавлене обличчя. Для цього доведеться відкласти бінокль і підійти ближче.
  •  Необов’язково прислухатися до того, що говорить крізь сльози жінка. Головне – це зітхати і ласкаво обіймати..
  •  Фігурою вищого пілотажу буде вчасно випущена по неголеній щоці сльоза. У цей момент жінка забуває про власні неприємності і починає злякано втішати вас.

Якщо плаче чоловік. Пам’ятка жінкам.

  1. Постарайтеся бути тактовною. Зробіть вигляд, що не помітили стриманих чоловічих ридань.
  2. Якщо ридання недостатньо стримані – поплескайте чоловіка по плечу зі словами «Ну, ну!»
  3.  Якщо чоловік продовжує плакати, перевірте його штанці і прикладіть до грудей.

Автор: Світлана Паніна

You cannot copy content of this page