fbpx

Україна — мати колядок, ми не маємо права про це забувати!: Олександр Пoнoмарьов презентував дивовижний різдвяний кліп(відео)

Український співак Олександр Пoномарьов презентував різдвяний кліп на яскраву і запальну колядку власного авторства і режисерства, чим вразив шанувальників, пише “Обозреватель”.

Роботу він опублікував на своєму YouTube-каналі, привітавши, таким чином усіх християн західного обряду з Різдвом Христовим.

“Україна — мати колядок, ми не маємо права про це забувати! Одного разу ми з друзями зібралися на різдвяні свята у мене вдома! Була душевна атмосфера — діти грали, собака весело бігав з іграшкою, горіло полум’я у каміні, але чогось не вистачало! І коли я взяв телефон і почав шукати українські колядки, після тривалих пошуків я не знайшов і 30 хвилин такої музики поспіль! Це мене дуже здивувало! Довелося увімкнути західну різдвяну музику, якої виявилося дуже багато! Ось саме тоді я і задумався”, — зазначив він.

До роботи над створенням нових колядок Пoнoмарьов приступив навесні.

“Десь у березні я прийшов на роботу, як завжди прочитав молитву, і запалив лампадку! Почав вивчати цю ситуацію на території інтернету. Вийшло так, що остання українська колядка, яка стала популярною, була написана 100 років тому (Леонтович “Щедрик”)! Я сів за фортепіано і почав працювати! Коли написав першу колядку, з почуттям радості зібрався додому і пішов задувати лампадку! Вона не задулася!” — уточнив співак.

Читайте також: Різдво Христове вже на порозі: 10 українських колядок, які має знати кожен з нас

За його словами, Бог давав зрозуміти, що потрібно працювати далі.

“Так з’явилася ця колядка, яку я зараз представляю! Пішов задувати лампадку, знов не задувається! І Тільки коли написав третю, лампадка задулася. Ось такі чудеса”, — розповів співак.

Також він додав, що мріє створити фестиваль колядок, де українські артисти співатимуть їхні авторські колядки.

Опубліковано 25 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page