fbpx

Україні пророкували розвал і дефолт, а ми отримали безвіз і власну церкву

Після Майдану пройшло майже п’ять років , економіка України оговтується від потрясінь. Проблем ще багато – вiйна, «зрада» в головах, відсутність віри в себе … Але якщо такими темпами ще хоча б років п’ять, українське суспільство забезпечить собі зовсім інше майбутнє.

Про це пише журналіст і блогер Катерина Рошук, передають “Факти”.

«Після подій на Майдані, анексії і вiйни – Україні пророкували розвал і руїни.

Скільки було прогнозів про захоплення влади батальйонами, Майдані – 3,4 … 24. Що не дадуть безвіз, а коли дали, що через 3 місяці заберуть (коли «всі масово ринуть з країни»). Дефолт обіцяли після націоналізації Приватбанку. Дострокові парламентські і президентські вибори взагалі чекали кожні 3 місяці. Захоплення Маріуполя раз 20 і Києва раз 5.

Минуло майже 5 років. Економіка України оговтується після потрясінь. Долар не по 50. У нас є безвіз, який не те, що не забирають, а навпаки хвалять його результати ті, хто Україні безвіз дав. До нас прийшли лоукостери і авіаперевізники, яких 5 років тому навіть ніхто не знав в кількості, яку ніхто не міг уявити. Евробляхи трапилися теж не за останні гроші і не тому що людям нема за що купити їжу. Я щиро була впевнена, що після першої зими їх не стане, але євроавто ставало все більше, а тепер ще й знайшлися кошти на розмитнення.

Читайте також: Президент відреагував на запитання журналістів про ймовірний програш на виборах 2019

У нас з’явилася своя церква. Ще півроку тому це видавалося неможливим.

Так проблем ще дуже багато. Найголовніші – це вiйна, зрада в головах, відсутність віри в себе і занижена самооцінка. Але, якщо такими темпами ще хоча б років 5, то ми забезпечимо собі і поколінням після зовсім інше майбутнє. Інше в якісному сенсі ” , – пише в Facebook Катерина Рошук.

You cannot copy content of this page