fbpx

Українців закликають скасувати поїздки до Таїланду

Міністерство закордонних справ не радить громадянам України відвідувати південні регіони Таїланду.

Про це йдеться на сайті, передає ТСН.

З 2 до 5 січня 209 року у південних регіонах королівства прогнозують наближення тропічного шторму “Пабук” та погіршення погодних умов.

“Очікуються потужний вітер вітер та опади, можливі повені, тайфуни, які можуть спричинити порушення роботи систем транспортного сполучення, а також перебоїв з електро- та водопостачанням. Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України проявляти підвищену пильність та обережність, утриматися від відвідання прибережних зон без нагальної на те необхідності”, – йдеться у повідомленні.

Також у МЗС радять відстежувати повідомлення відповідних місцевих служб, у тому числі рятувальних, дотримуватися їх інструкцій та вказівок, стежити за новинами. У разі перебування в нeбезпечному регіоні, радять бути готовими до евакуації.

Читайте також: Українці, які щороку їздять зимувати в Таїланд, розповіли скільки це коштує

У надзвичайні ситуації та у разі виникнення загpози життю та здоров’ю, рекомендовано звертатися на “гарячу лінію” Посольства України в Таїланді за номером: +66970107760, або писати на електронну пошту: [email protected]. Також можна звернутися на цілодобову “гарячу лінію” МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти: [email protected].

Опубліковано 3 січня 2019 року

You cannot copy content of this page