fbpx

“В очікуванні дива”

Одного разу, Господь викликав до себе самого кращого Ангела по любовних питаннях.

– Є у мене один молодий чоловік. Він три рази на день відволікає мене від справ одним і тим ж проханням. Будь другом – допоможи йому. Я знаю, що ти спец в сердечних справах! – вимовив Господь. Джерело

– Без проблем! Буде виконано в найкоротші терміни! – посміхнувся милий ангел, йому дуже подобалися подібного роду доручення. – Записую адресу!

У цей час, у себе в квартирі сидів хлопець перед телевізором і як завчений вірш, повторював свою молитву: «Боже, дай мені другу половинку. Я так втомився від самотності! За що ти мене караєш? Адже я не грішу і приношу людям тільки добро! »- шепотів в розпачі молодий хлопчина.

Ангел спустився на землю і відразу ж навів довідки про дівчину, яка була призначена для Віктора. «Дуже добре! Все в порядку. Вона вільна і так само чекає свого «принца» сидячи біля вікна. Я сьогодні ж влаштую їм зустріч! – посміхнувся він.

Купивши два квитки в кіно, на кращу прем’єру місяця, Ангел кинув по квитку прямо біля ніг молодих людей. «Здорово!» – потирав він крила. «Сьогодні вони підуть увечері в кіно, сидітимуть поруч, і нарешті познайомитися!»

Віктор стояв на зупинці. Опустивши очі, він побачив квиток. Навколо нікого не було. Хлопець підняв його і уважно вивчив. «Цікава прем’єра! Давно хотів сходити. Гаразд, наступного разу якось! »- подумав він і залишив квиток на сидінні в тролейбусі.

Дівчина йшла по вулиці, і так само несподівано знайшла квиток. Покрутивши його в руках, вона звернулася до перехожих: «Хто загубив квиток в кіно?»

Люди проходили повз і мовчали. «Може самій піти? Гаразд, як небудь потім … »- дівчина залишила квиток на лавці і побігла на роботу.

Читайте також: МАТИ КРИЧАЛА, СЕСТРА КРУТИЛИ ПАЛЬЦЕМ БІЛЯ СКРОНІ. ОЛЕНКА РЕВІЛА: 17 РОКІВ, ВAГIТНІCТЬ …, А ВІН ПОСМІЯВСЯ, СУНУВ СОТНЮ І ПРОПАВ

Ангел спостерігав всю цю картину мало не розплакався. “Що я зробив не так? Адже у мене завжди виходило з першого разу з`єднати самотні серця! Гаразд, піду на крайні заходи. Зроблю так, що вона сама прийде до нього ».

Увечері Надія йшла до кравчині. Вона довго не могла знайти потрібну їй адресу. Це Ангел постарався, і заплутав її, щоб Надя зайшла до Віктора.

Хлопець як завжди сидів біля телевізора і молився. Несподівано, в двері пролунав дзвінок. Відкривши, він побачив прекрасну жінка. У нього відразу кольнуло в серце, як ніби хтось подавав знак.

– Вам кого? – розгубився він.

– Мені потрібна Тамара Іванівна, кравчиня, – заїкаючись вимовила Надя. Їй дуже сподобався хлопець.

– Вибачте … Ви помилилися, тут немає таких! – сказав хлопець і зачинив двері.

Ангел стояв за плечима дівчини і тихенько плакав … Таких безглуздих людей він зустрічав вперше. «Господи допоможи мені, дай мені другу половинку …» – почув він молитву Віктора …

Повернувшись на небо, Ангел зайшов до Господа з низько опущеною головою.

– Ну що? Вийшло? – з надією запитав Господь.

– На жаль … Я тут безсилий. Випадок дуже важкий!

– І що тепер? Ми залишимо їх самотніми на все життя? – сумно запитав Господь.

– Навіть не знаю … Спробую їм дати другий шанс років через десять, може до цього моменту обидва порозумнішають …? – важко зітхнув Ангел.

– Ти навіть не уявляєш собі, скільки людей замучили мене своїми проханнями. Вони просять дати їм хорошу роботу, чоловіка, дружину … Я посилаю їм знаки, до самих безнадійний відправляю Ангелів, щоб вони вели їх по вірному шляху. Але мало хто з людей піднімається з дивана, і йде добиватися своєї мети. Їм зручно сидіти на своєму звичному місці в очікуванні дива … – вимовив Господь.

You cannot copy content of this page