fbpx

В один прекрасний день Ольга повернулася додому пізніше звичайного і заявила, що весілля не буде. Нареченому так взагалі нічого не стала пояснювати. Просто попросила більше їй не дзвонити і не приходити

Моя улюблена дочка стала дорослою. І ось прийшов момент, коли вона вирішила стати дружиною. Наречений був теж з простої сім’ї, але дуже хороший і порядний хлопець. Вже і дату весілля призначили. Стали готуватися. Але не судилося.

В один прекрасний день вона повернулася додому пізніше звичайного і заявила, що весілля не буде. Нареченому так взагалі нічого не стала пояснювати. Просто попросила більше їй не дзвонити і не приходити. Мені ж вона потім заявила, що не хоче все життя рахувати копійки, а хоче все і відразу. Тим більше що їй це вже запропонували. У мене волосся на голові заворушилося від цих слів. Я не впізнавала зовсім свою дитину. Коли ж вона встигла так змінитися? Адже ще тиждень тому все було нормально.

Дочка толком не розповідає, де і кого зустріла. Тільки й каже, що рада своєчасності всього, що сталося. Світ зійшов з розуму. Через місяць дитини зовсім було не впізнати. З’явилися дорогі речі, яких я б ніколи не змогла ні їй, ні собі дозволити. Про прикраси я взагалі мовчу.

Мені соромно навіть уявити, що ж необхідно робити для чоловіка, щоб він обдаровував тебе такими подарунками. Врешті, він зняв їй окрему квартиру, а адреси мені дочка не дає. Непокоїться за честь свого кавалера. Переживає, що я в пориві емоцій наговорю зайвого, волати буду.

А як тут не волати? Людина, просто нахабно, увійшла в кілька життів, перевернула все з ніг на голову, і відчуває себе при цьому краще за всіх! Це просто немислимо!

Всі мої розмови про майбутнє дочка закінчує однією фразою:

— Мені подобається, коли є гроші!

Виходить, що я все своє життя витратила на виховання єдиної дочки для того, щоб в один прекрасний ранок хтось все підстроїв під себе! І мене це не повинно обурити ?! Гаразд, якби ці відносини мали майбутнє. Але і я і вона розуміємо добре, що все те не на довго.

І не треба мені говорити, що бувають казки в житті. Що деякі стають їхніми дружинами. Стати черговою дружиною для такого пана, теж не найкраще, що можна побажати своїй дитині.

Останній наша розмова відбулася на підвищених тонах. Тільки цього мені не вистачало. На мої доводи і настанови, дочка реагує дуже імпульсивно. Вона намагається переконати мене в тому, що любов не завжди може дати достаток і захищеність в житті. Що гроші зараз вирішують безліч проблем, а ще більше їх відводить від тебе в сторону. Вона вабить мене чудовим відпочинком і спокійною старістю. Але як я можу заспокоїтися, коли моя дитина продовжує все далі йти від свого щастя ?! Які ще можна підібрати слова, щоб переконати її в зворотному, я не знаю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page