fbpx

В’ячеслав і Марина Узєлкoві поставили офіційну крапку у чутках про розлучення

В’ячеслав і Марина Узєлкoві , які є тренерами телевізійного шоу “Зважені та щасливі”, офіційно підтвердили, що розлучилися.

Чутки про розставання пари з’явилися ще на початку грудня . Марина і В’ячеслав були разом 20 років. Вони виховують двох дітей: сина Роберта і дочку Олівію .

«Так склалися обставини, що анонімні «доброзичливці»з а нашою спиною вирішили поділитися інформацією про наші відносини з пресою раніше, ніж ми були до цього готові.

Ми не хотіли озвучувати нашу ситуацію на фіналі шоу “Зваженні та щасливі”, щоб не зміщувати акценти з схудлих і красивих учасників на наші відносини. У нас з Мариною були прекрасні 20 років шлюбу і залишилося двоє чудових дітей ” , – прокоментував Узєлкoв сайту СТБ .

Пара приховувала розлучення.

Читайте також: У столиці нaпaли і пoбuли співака Дзiдзьо

За словами Марини, рішення про розірвання шлюбу було обопільним.

“Важко про це говорити. Офіційно ми зі Славою більше не пара, але залишаємося один одному вірними друзями в ім’я тієї любові, завдяки якій народжені наші діти. Я вдячна Богу і долі за зустріч зі Славою. Наше життя було зіткане з різних випробувань і перешкод, з яких ми завжди гідно виходили. ми багато чому навчили один одного, набули безцінного досвіду. Зазнали багато прекрасних почуттів і емоцій” , – заявила Марина Боржемская-Узєлкoва.

Опубліковано 28 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page