fbpx

В’ячеслав Узелков – дружині Марині: “Вона – найкраща, та ще й кохана”

Нещодавно в пресі з’явилася інформація, що В’ячеслав і Марина Узєлкові розлучаються . Однак ніяких коментарів від пари так ніде і не було, пише КП в Україні.

Кілька днів тому Слава залишив у своєму мікроблозі такий запис, супроводивши її хештегом “дружина,” кохана”, сім’я”:

“Сьогодні моя дружина Марина Узєлкова довела, що вона найкраща. Я завжди знав, що вона гідний суперник. Та ще й кохана”.

Мова в пості йшла про конкурс на проекті “Зважені та щасливі-8”, де В’ячеслав і Марина є тренерами. Анонсуючи черговий випуск проекту, Узелков так само написав, що Марина – неперевершена, як тренер, друг, який завжди підтримає.

Читайте також:Гайтана показала казкові фото з новорічної фотосесії з донькою

Справа в тому, що в минулому випуску реаліті СТБ тренери вперше брали участь в екстремальному випробуванні. Їм довелося долати шлях довжиною в 50 метрів на висоті 18 метрів разом зі своїми учасниками.

https://www.instagram.com/p/BrDszHmh2md/

Раніше я не боялася висоти, але з віком почала побоюватися травмування, розповідає Марина Узєлкова. – Коли ми проходили випробування, я відчула адреналін і мoзок відключився. Учасники мене дуже підтримували. До того ж, я не могла спасувати, мені потрібно було на своєму прикладі показати, що це можливо, що ми подолаємо цю відстань разом. Це була і моя, і їхня боротьба зі страхом і висотою. Не було ні краплі сумніву, щоб брати участь зі своїми підопічними, як би страшно не було. Ми ж не просто тренери, які приїхали, потренували і поїхали. Вони беруть з нас приклад, ми їм допомагаємо не тільки для запису.

You cannot copy content of this page