fbpx

Вагiтна Тодоренко прокоментувала наркoзалежність нареченого

Українська співачка та телеведуча Регіна Тодоренко запевняє, що її наречений, співак Влад Топалов давно позбувся наркoзалежності, від якої страждав декілька роківПовідомляє Intermarium з посиланням на   Depo. ua

Читайте також:– Ти дурепа, нікчемна, нікому не потрібна баба, маєш за щастя мати, що я тебе за жінку взяв. Скільки я сліз пролила, лиш подушка знає

Про особисте життя Тодоренко поговорила з Катериною Осадчею у “Світському житті.

Регіна і Влад вже майже рік разом. За цей проміжок часу пара встигнула завaгітніти та заручитися.

“…Я нічого не планувала, мені просто дуже хотілося діточок. Мені здається, що вже такий вік, коли можна… У мене в житті все швидко відбувається. Я цьому рада, що так все динамічно, інтенсивно, і я щаслива, що зі мною поруч така людина. Коли знаходиш свою людину, все відбувається дуже швидко”, – заявила Регіна.

Наречений співачки Влад 4 роки був наркoзалежним і це не приховував. Співак мав серйозні проблеми зі здоров’ям. На запитання, як вона ставиться до того, що батько її майбутньої дитини у минулому наркoман, Тодоренко сказала:

“Насправді, ми про це небагато розмовляли. Він дійсно перегорнув цю сторінку, і добре, що я його знаю ось таким, яким я його знаю. Тому що іншим я його не бачила, не відчувала”.

Тодоренко зазначила, що у захваті від свого чоловіка.

“Зараз він для мене дуже гарний молодий чоловік, з яким я почуваюся настільки комфортно, наскільки не почувалась з жодним чоловіком. Ось це для мене важливо зараз. А те що було, слава Богу, воно минуло. І воно мене не стосується. Це дуже круто, я бачу, що людина готова йти далі. Мені іноді здається, що він взув чоботи-скороходи і готовий бігти, мчати, щоб робити для мене все”, – запевнила Регіна.

You cannot copy content of this page