fbpx

Вакарчук прийняв рішення щодо своєї участі у виборах

Лідер музичного гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук заявив, що не висуватиме свою кандидатуру на президентських виборах у 2019 році, розповідає Обозреватель.

Заява була опублікована на офіційному каналі YouTube. За словами музиканта, йому не цікавий цей пост, проте він не відмовляється від боротьби за майбутнє України.

Читайте також: Подивіться на очі та ніс – фізіогноміст розповіла, що приховує Зеленський

“Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над “і”, зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не прийматиму участь у президентських виборах 2019 року. Я добре усвідомлюю, що зараз, у джинсах можу зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь”, – пояснив Вакарчук.

Він пообіцяв, що працюватиме “зі своєю командою” для змін у країні й перемоги проєвропейських сил.

“Разом із моєю командою, я буду працювати над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Буду працювати над тим, щоб привести до влади якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе”, – сказав співак.

You cannot copy content of this page