fbpx

Ваша кішка обожнює на вас спати. Ви щаслива людина, і ось чому

Щасливі власники кішок знають, що улюбленці просто обожнюють спати на своїх господарях. І тому стає дуже цікаво – а чому ж кішки так роблять?  Джерело

По-перше, кішки дуже люблять тепло. Вночі котики зі зрозумілих причин не можуть знайти необхідне для зігріву сонячне світло, тому тварина приходить до людини. Сонця вона, звичайно, не замінить, але альтернатива непогана. До того ж, ваша грyди точно тепліші, ніж жорстка підлога.

Читайте також: Кішка топче вас лапами, або слідує за вами по п’ятах – це не просто так

По-друге, кішка дійсно сумує за вами і дуже любить. Особливо, коли ви відсутні цілий день. Все, чого хоче ваша улюблениця – це провести з вами трохи часу. Саме тому кішка буцається, муркоче і лягає на вас відпочивати.

По-третє, кішка дійсно відчуває себе в безпеці поряд з вами. Ваша вихованка точно знає, що ви – її захисник, годувальник і люблячий господар, хоч вона і ніколи цього не визнає.

І, нарешті, по-четверте, ви – найбільш комфортне ложе. Так, кішка може спати де завгодно, і в будь-якій позі, але для неї дуже важливо відчувати живу істоту поруч з собою. Ви є важливою частиною котячого світу, і тому ваша вихованка прагне вам показати, наскільки ви дорогі їй. І за це улюбленцям можна пробачити що завгодно, навіть якщо кішка займає три чверті ліжка.

You cannot copy content of this page