fbpx
У моєму новому житті більше немає місця для чоловіка, зі останні чотири роки я це побачила ясно. От тільки, про це сказати Валерію я поки ніяк наважитись не можу адже уявляю, що то почнеться в селі після моїх слів. Люди скажуть – “невдячна” і будуть таки праві
У моєму новому житті більше немає місця для чоловіка, зі останні чотири роки я
Розмови не вийшло, адже у нас із сестрою чоловіка були кардинально різні погляди на ситуацію. Можливо, якби мене поруч не було, Олег би й домовився з сестрою, пошкодував її, та я не він і думати мушу про дітей своїх. “Здається, ми робимо помилку” – раптом заявив чоловік, коли його сестра вийшла за двері.
Розмови не вийшло, адже у нас із сестрою чоловіка були кардинально різні погляди на
Десь під сорок мені прийшло розуміння, що решту свого життя з таким чоловіком я жити не хочу. Чоловік, як чоловік у мене – принеси, подай і дітьми не набридай. Я приймала таку поведінку, бо ж наче й вдома у мене таке було з батьками і бабуся з дідусем так жили, а тут я вирішила все змінити – не порядок, що рідні скажуть?
Точно по голівці не погладять, бо ж причини для припинення такого нема. Що не
Якби не моя свекруха, Царство їй Небесне, то ноги б моєї біля свекра не було так він мені за все життя допік. Вже його завод по цеглинках розікрали, а він й досі вважає себе директором, а мене – простою робочою, яка за його сина так вдало заміж вискочила.
Якби не свекруха, то не знаю чи й прижилася б я там, бо допікав
Невістка виставила мене за двері з власної квартири! Я так на неї в Італії важко заробляла, щоб тепер таку віддяку мати?
Я багато чим в житті заради сина свого пожертвувала, в тому числі і особистим
Вперше в житті переступивши поріг тепер уже власної квартири, Катя поклала валізи й намірилась піти у ванну помити руки з дороги. Та двері раптом відчинилися, і Катруся побачила якогось хлопця. Від такого сюрпризу обоє зойкнули з несподіванки: Катя – тому що в бабусиній квартирі не мало бути нікого, хлопець – тому що втратив почуття реальності, адже перед ним ніби стояла покійна Оксана Михайлівна, молодша років на сорок
22-річна Катруся несподівано отримала в спадок від бабусі Оксани двокімнатну квартиру в спальному районі
Хоч і квартира у мене своя і дітям я з житлом допомогла, але все одно для своїх батьків я невдячна дитина, хоч ні копійки від них не беру. А вся справа в городах і тому, як на їхню думку, маю я жити.
Не знаю, як у кого, але для батьків ми завжди з сестрою були безоплатною
Виявляється, говорити одне, а думати зовсім інше, дуже важко, коли ти сама молилася аби син одумався і знайшов собі кращу дружину
Коли мій Павлик одружився з Вірою, то прийшли вони жити до мене, бо ще
Я дивилася популярне шоу і думала – як мені змінити зачіску, одяг, помаду аби Роман нарешті мені освідчився? Ми живемо вже три роки разом, вірніше, він живе в моїй квартирі, але я й досі не отримала від нього ніяких пропозицій руки і серця.
Мені, скажімо так, тридцять дев’ять з хвостиком. У мене за плечима невдалі стосунки і
Я не знаю в який момент моя доня почала мене соромитися. Колись, як була маленька, то не хотіла й на хвилинку мене лишитися, а тепер навіть на весілля не покликала: – Для чого будеш аж так далеко їхати. Я тобі фото вишлю, – сказала вона.
Віддячила мені донька, хто б міг подумати. Ми ж з нею були такі рідні

You cannot copy content of this page