fbpx

Ваші нігті можуть “розповісти” про вас навіть те, про що ви волієте змовчати

Визначати характер людини можна за різними параметрами: від її знаку зодіаку до імені або кольору волосся. Це вже давно пройдений етап. Але тепер характер можна дізнатися за… формою нігтів людини. Джерело

Вірити в це чи ні — справа Ваша. Тільки ось статистика не обманює: у мене і моїх знайомих результат збігся в 100 % випадків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І до ворожки не ходи! Довжина мізинця “розповість” всі сeкрети вашої особистості

Все, що тобі потрібно, — це визначити форму своїх нігтів і прочитати опис нижче.

1. Довгі прямокутні нігті

Володарі таких нігтів — люди творчі і відкриті для всього нового. Якщо у тебе така форма, значить, ти загальний веселун і володар дуже легкого характеру, тому можеш підняти настрій кожному.

Надмірне копання в деталях часом не дозволяє тобі бачити картину в цілому, що не може не позначатися на якості твого життя.

2. Широкі і плоскі нігті

Такі люди дуже чесні, їм нема чого приховувати. Вони завжди кажуть правду, а не те, що від них хочуть почути.

Якщо ти володар таких нігтів, значить, вмієш ставити перед собою цілі і досягати їх. Однак деякі можуть подумати, що ти занадто нетерплячий. Будь акуратний зі своєю амбітністю.

3. Круглі нігті

Ти живеш в своєму власному темпі, який трохи повільніше, ніж динаміка навколишнього світу. Ти спокійна людина і в прийнятті рішень покладаєшся на логіку, а не емоції.

Завдяки тому, що ти вмієш контролювати власні емоції, у тебе дуже багато друзів.

4. Квадратна форма нігтів

Ти дуже смілива й ризикова людина. Ці якості роблять тебе лідером в роботі. Ти людина серйозна, тому люди звикли рахуватися з твоєю думкою. Але тобі дуже складно відкриватися перед людьми, тому іноді ти справляєш враження «сухаря».

5. Трикутні нігті

Вітаю! Ти геній. Принаймні, так говорить дослідження. Ти схильний до створення винаходів і творчості. Завдяки перфекціонізму ти легко доводиш справу до досконалості. Тобою досить часто захоплюються.

6. Мигдалеподібні нігті

Володарі таких нігтів дуже приємні і доброзичливі люди. Вони готові віддати останню сорочку заради щастя своїх близьких і рідних. Якщо у тебе такі нігті, значить, ти вельми ефективний у вирішенні різного роду проблем, тому оточуючі тебе дуже цінують.

7. Змішана форма нігтів

Ти амбітна і працьовита людина. Але домогтися успіху ти зможеш, тільки якщо будеш розширювати зону свого комфорту.

Ну що, ти впізнав себе в описах?

You cannot copy content of this page