fbpx

Великдень – найголовніший день в році. Яку молитву читати на Великдень вдома

Великдень – це дуже важливе свято, це Воскресіння Ісуса Христа, це перемога добра і світла, торжество життя. Цей світле свято християни східного обряду відзначатимуть 19 квітня.

За багатовіковою традицією, в цей день віруючі відвідують храми, але в цьому році, на жаль, це було неможливим. Але можна буде вдома щиро помолитися і випросити для себе і рідних найнеобхідніші ласки.

У день Світлого Великодня читають молитви, які линуть від щирого серця, на які відгукується душа, це може бути молитва “Отче наш”, молитва до Богородиці, але можете вознести і цю коротеньку радісну молитву:

“Христе, світло істинне, що освітлюєш і освячуєш кожну людину, яка приходить на світ! Нехай позначається на нас світло обличчя Твого, щоб у ньому ми побачили світло неприступне. Справ стопи наші до виконування заповідей Твоїх, молитвами Пречистої Твоєї Матері та всіх святих Твоїх. Амінь”.

Христос Воскрес!

Ісус Христос своїм Воскресінням дає надію людям на продовження життя. Він пожертвував собою, щоб врятувати людей. Ісус Христос воскрес і показав усім, що душа вічна.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page