fbpx

Від долі не втечеш: циганське ворожiння по даті народження

Нумeрологія – давня мiстична наука, що вивчає енергію чисел і її вплив на життя людини. Кожен, хто зацікавився цим знанням, може провести ворожiння за датою народження на майбутнє, складаючи цифри, що утворюють дату. Так можна дізнатися про ваше призначення, про любовну сумісність, про майбутнє заміжжя і кількість дітей.

Всі розрахунки дуже прості, з ними впорається навіть першокласник.

Розрахунок числа долі

Щоб почати освоювати принципи нумeрології, проведемо просте ворожiння за датою народження і року народження, яке покаже число вашої долі. Розглянемо цей розрахунок докладно на умовному прикладі.

Припустимо, ви народилися 30 жовтня 1990 року. Напишіть свою дату народження в подібному форматі: 30.10.1990. Тепер складіть всі цифри, які ви бачите. 3 + 0 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 = 23.

Якщо у вас вийшло двозначне число, продовжуйте додавати видимі цифри, поки не вийде результат від 1 до 9. У прикладі 2 + 3 = 5.

Це ваше число долі, яке визначає основу вашої особистості. Інші цифри, присутні в даті вашого народження, описують риси характеру, виражені в меншому ступені.

У нашому прикладі це цифри 1,3,9, і слабо виражене 2. Якості, властиві цифрам, яких немає в розрахунку, не закладені в вас від народження, їх можна здобути тільки довго і наполегливо працюючи над собою.

Значення числа долі

1. Число яскравих індивідуальностей. Ви природжений лідер і вмієте вести за собою людей. Легко стаєте душею компанії і завойовує симпатії. Вищі сили дозволили вам пропускати через себе багато енергії, дбайливо ставитеся до цього дару. Без розуміння, що всі люди на землі рівні і заслуговують любові, легко підхопити “зіркову хвoрoбу” і почати відштовхувати людей завищеною самооцінкою.

2. Число людей з м’яким характером. Ви не любите конфліктів, вважаючи за краще поступатися в суперечках, підстроюєтеся під співрозмовника. Сім’я і друзі вас цінують, і ви завжди раді прийти їм на допомогу, але корисливі люди легко можуть використовувати вас у своїх цілях. Ви рідко щось міняєте в своєму житті, частіше пристосовуєтеся до обставин, які вас не влаштовують. Вас приваблює духовність, і ви любите дітей.

3. Число оптимістів. У всьому ви бачите в першу чергу позитивну сторону. У вас багато енергії, яку ви використовуєте, щоб покращувати свою долю і допомагати оточуючим. Ви волієте брати на себе відповідальність і бути активістом в будь-якій сфері життя.

4. Число бунтарів. Ваше призначення – ламати те, що не веде до добра і користі, рятувати інших людей від непотрібного і віджилого. Бути по життю “революціонером” – ваша суть, і ніхто не має права вам за неї докоряти. Якщо ви відчуваєте, що ваше втручання допоможе в якійсь ситуації, не роздумуючи, беріться за справу. Але пам’ятайте про самоконтроль, подібний дар може перерости в бажання суперечити будь-яким правилам.

5. Число експериментаторів. Ваш творчий характер відразу виділяє вас з низки банальних людей, що живуть тільки роботою і сім’єю. Ви любите подорожі, вивчення нового, експерименти із зовнішністю і одягом. Все, за що ви беретеся, ладиться в ваших руках легко і швидко. Однак ви легко впадаєте в зневіру, коли з якихось причин ваше життя стає банальним. Повернути вас в звичний стан може тільки нова затія.

6. Число холериків. У вашій природі – зухвала поведінка і схильність до істерик. Пам’ятайте, що все, чим нас обдаровують вищі сили, вони роблять з якоюсь метою, таємницею для людей. Живіть у мирі зі своїм характером, приймайте і любіть себе таким, як ви є. Люди, які вам призначені, і так будуть поруч, якщо ви втратили когось через свій характер, значить, так судилося.

7. Число філософів. Ви любите роздумувати над тим, як влаштоване життя. Вам легко буде реалізуватися в будь-якій роботі, пов’язаній з розумовою працею. Однак вам може бути складно в стосунках з людьми, так як ваш розум переважує почуття. Читайте книги з психології, щоб краще розуміти оточуючих і простіше налагоджувати з ними контакти.

8. Число одинаків. Ви схильні до інтроверсії, замкнутості і холодності. У вас живе потреба створити свій маленький світ, який підпорядковується тільки вам. Однак в глибині душі ви потребуєте тепла і підтримки від інших людей. Вам судилося знайти кілька хороших друзів, з якими вам буде затишно, але активне громадське життя – не для вас.

9.Число лідерів. Ви народилися, щоб управляти іншими людьми. Ви працелюбні і любите бути організатором, ви дивитеся в майбутнє і впевнено йдете до поставлених цілей, домагаючись успіху в будь-якій справі. Маючи право судити інших людей, ви схильні до об’єктивності і неупередженості, принципом “кожному по заслугах”.

Розрахунок на відносини

Освоївши методику розрахунку числа долі, можна провести ворожiння на сумісність за датою народження. Для цього під слушним приводом дізнайтеся дату народження вашого обранця, особливо важливий точний рік, адже буває, що юнаки додають собі років, а дівчата молодяться. Знаючи обидві дати народження, можна розрахувати сумісність для пари. Знову розберемо це на прикладі.

Припустимо, та дівчина з датою народження 30.10.1990 зустріла хлопця з датою народження 19.07.1996 року. Складемо разом цифри з обох дат: 3 + 0 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 + 1 + 9 + 0 + 7 + 1 + 9 + 9 + 6 = 65

З результату потрібно вичитати число 22, поки не вийде значення від 1 до 22. У прикладі це буде так: 65-22 = 43, 43-22 = 11.

Сприятливими числами для серйозних стосунків є 2, 3, 5, 6, 10, 14, 17, 19, 21. Можливо, варто розлучитися з партнером, якщо у вас вийшло 9, 12, 13, 15, 16, 18 і 22. Майбутнє пар з цифрами 1, 4, 7, 8, 11,14, 22 повністю в ваших руках.

Тлумачення:

1. Любов-вiйна. Партнери завжди будуть змагатися, тому що кожен хоче бути в відносинах лідером. Такій парі дуже складно знайти гармонію.

2. Ідеальна пара. Ви підходите один одному, як дві половинки одного цілого. Такі пари часто доживають до золотого весілля, зберігаючи любов і ніжність протягом багатьох років.

3. Ідеальні кохaнці. Ви добре підходите один одному в лiжку, і ваш союз тримається на романтиці.

4. Нестійкі відносини. Шлюб може розпастися через вплив сторонніх. Однак такі відносини можуть привести і до створення сім’ї – все в ваших руках. Прислухайтеся до свого партнера, поважайте його, шукайте більше інтересів, щоб зберегти союз.

5. Патріархат. Постійні ревнощі з боку чоловіка, бажання взяти під контроль. Часті скaндaли. Вирішуйте, воно вам треба?

6. Мезальянс. Партнери не схожі один на одного. Іноді це видно зовні – чоловік чи жінка старше на кілька десятиліть. Але частіше це союз людей, у яких зовсім різні уявлення про життя. У народі про такі пари кажуть “протилежності притягуються”. Кармічна мета цього зв’язку – взаємний розвиток двох душ, навчання іншої точки зору, придбання нового досвіду.

7. Міцна сім’я. Ці відносини будуються на взаєморозумінні та повазі. Але є нeбeзпeка втрати любові, спочатку сильне почуття з роками перетвориться в звичку, шлюб буде триматися на дітях і загальному побут. На жаль, багато хто так і живуть.

8. Компаньйони. Такий союз тримається на загальних захоплення чоловіка і жінки. Вони можуть бути колегами, або любити подорожі, або зустрітися на зборах клубу колекціонерів марок. Партнери підтримують один одного, і обидва прагнуть до розвитку в своєму занятті.

9. Партнери. На жаль, любов в цій парі буде недовговічною. Але спільна справа може об’єднати їх як друзів на довгі роки.

10. Індивідуальності. Цей союз не складеться до кінця. На енергетичному рівні, чоловік і жінка не зіллються в єдине ціле, кожен залишиться зі своїми цілями і завданнями. В очах світського суспільства така сім’я буде повноцінною, але багато, підсвідомо відчуваючи кармічну несумісність, продовжують шукати для себе партнера, що призводить до зрад.

11. Тендітні відносини. Ви з партнером підходите один одному і з часом можете створити сім’ю. Однак такий шлюб нестійкий до зовнішніх обставин і легко може розпастися через псування відносин або побутові проблеми. Знаючи це, будьте терпимі до свого чоловіка, вибирайте діалог замість сварки.

12. Союз егоїстів. Обидва партнери не схильні поступатися один одному і йти на компроміс навіть в дрібницях. Як правило, ці відносини не тривають довго.

13. Необхідність жeртви. Ці пари пов’язує справжня любов, але рано чи пізно виникає момент, коли один з партнерів повинен пожeртвувати чимось важливим заради збереження союзу. Наприклад, чоловік буде працювати по 12 годин на день, щоб на дітей вистачало грошей, або жінка буде змушена переїхати в місто чоловіка, залишивши батьків і друзів

14. Несприятливе число. Пара скоро розлучиться.

15. Бурхливі пристрасті. Пару чекають спекотні сварки і примирення, як довго це триватиме – залежить від терпіння обох.

16. Інтрижка. Один з партнерів не серйозно ставляться до іншого. Навіть якщо справа дійде до шлюбу, він незабаром розпадеться. Зате подібні пари добре сумісні в лiжку.

17. Самотність. Пари не в силах доповнити один одного, щоб стати єдиним цілим. Кожен помічає, що у відносинах чогось не вистачає, і люди незабаром розходяться.

18. Матріархат. У відносинах головна жінка, саме вона приймає всі основні рішення, і майбутнє союзу залежить від її бажання. При надмірному тиску, чоловік або стає підкаблучником, або починає вести подвійне життя, відпускаючи на свободу свою особистість за межами сімейного вогнища.

19. Рух. Партнери будуть підштовхувати один одного до розвитку, і разом досліджувати світ. Майбутнє відносин повністю в їх руках.

20. Родинне гніздо. Ніжні і довгі відносини. У таких шлюбах народжується багато дітей, а чоловік і жінка залишаються разом до старості.

21. Іспит. Пару чекає багато складнощів на етапі знайомства і притирання один до одного. Але партнери подолають всі конфлікти і зовнішні обставини, шлюб буде міцним і тривалим.

22. Непередбачуваність. Цю пару долю буде відчувати весь час. Якщо партнер вам насправді дорогий, готуйтеся до життя як на пороховій бочці.

Коли я вийду заміж?

Напевно після попереднього ворожіння це питання вас зацікавило. І знову допоможе нумерологія. Проведемо ворожiння на заміжжя за датою народження. Вам знову знадобиться ваше число долі. Знайдіть його в списку нижче і подивіться, які числа року йому відповідають.

1,4,5,7

1,5,6,8

3,6,7,9

1,4,7,8

2,5,7,9

1,3,6,9

1,2,4,8

1,2,6,8

2,3,6,7

Число року розраховується просто, наприклад 2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 10 = 1. Знаходимо 1 в правій половині списку вище. Значить, в цьому році заміж можуть вийти жінки з числами долі 1,2,4,6,7,8.

Ось числа, розраховані для десяти найближчих років:

2019 = 3

2020 = 4

2021 = 5

2022 = 6

2023 = 7

2024 = 8

2025 = 9

2026= 1

2027= 2

2028= 3

2029= 4

Тобто жінка з числом долі 5 найімовірніше вийде заміж в 2017-му або 2021-му роках. Порівнюйте списки, знаходите сприятливі для себе роки, але пам’ятайте, що все в ваших руках. Вам не надішлють запрошення на власне весілля, якщо ви будете сидіти в чотирьох стінах і не знайомитися з чоловіками.

Скільки буде дітей?

І на це питання нумерологія знає відповідь. Ворожiння за датою народження на майбутнє материнство дуже просте.

Порахуйте всіх своїх братів і сестер, як рідних, так і зведених, і навіть прийомних. Додайте їх кількість до свого числа долі.

Припустимо, у дівчини з числом долі 5 є зведений брат по батькові і приймальня сестра. Тоді 5 + 2 = 7. Якщо у вас вийшло більше 10, знову складіть цифри.

Знайдіть число, яке вийшло у вас, в списку:

1. Стільки, скільки ви зможете зберегти. Якщо побажаєте, ви можете стати навіть багатодітною матір’ю, але вас чекають випробування під час вaгітності і в перші роки життя малюка. Тому якщо ви хочете багато дітей, вам варто вже зараз дбайливіше ставитися до свого здоров’я.

2. Одна дитина. Не турбуйтеся, якщо хочете більше. В такому випадку вам доведеться показати вищим силам, що будете гарною матір’ю – виберіть гідного чоловіка, вирішите матеріальні питання в родині, ростіть першу дитину в любові і турботі.

3. Скільки захочете, але не відразу. Можливо, вас чекають довгі пошуки хорошого батька, або необхідність лікувaння, або інші обставини будуть заважати вам завести дітей. Всі випробування посилаються на благо, для вашого розвитку, ви обов’язково станете мамою, коли до цього прийдете.

4. Двоє, хлопчик і дівчинка. Ідеальний варіант, правда?

5. Великий шанс народження близнят. Або у вас буде не менше двох дітей, будь-якої статі.

6. Кілька дітей від різних батьків. Постарайтеся виростити їх, приділяючи однакову кількості тепла і уваги кожному.

7. Народження дітей не входить у ваші пріоритети. Ви станете чайлдфрі або народите одного пізнього дитини. Це ваш шлях і ніхто не має права вас засуджувати, у кожного своя карма. Якщо ви хочете змінити долю, прочитайте про число 2.

8. Вам судилося стати прийомною матір’ю. Рідних дітей у вас може бути скільки завгодно, ваш обов’язок – дарувати тепло не тільки своєму малюкові. Це не обов’язково втілювати усиновленням, ви можете, наприклад, стати другою матір’ю для своїх племінників, або вибрати пов’язану з дітьми роботу – учитель, няня, інструктор ігрового містечка.

9. Двоє дітей будь-якої статі.

Висновок:

Пам’ятайте, що нумерологія розповідає вам про долю, призначену ще до народження. Але наша доля наполовину складається з того, що нам дано, а наполовину – з наших усвідомлених дій, що здійснюються з кожним днем.

Життя людини не прописане як книга, від заголовка для епілогу. Доля, призначена вам до народження – це план майбутнього шедевра, сценарій, список глав, в який Творець легко вносить коригування в міру написання. Все залежить від ваших справ.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page