fbpx

Від побаченого мало не зомліла: свято до якого так готувалась зіпсувала нахабна гостя

Знаєте, що у мене сталося? Свекруха мене підставила, як завжди.

Я з чоловіком живу від неї окремо, жити почали з чоловіком, відразу вирішили знімати. Вона живе з чоловіком і з його двома дітьми, в квартирі цього мужика.

Читайте також:  На брудній липкій підлозі серед недопалків і пляшок сиділа моя донечка. Аби врятувати дитину мусила викупити її у рідної матері

У мене напередодні було день нарoдження. Готувалися ми заздалегідь. Я особливо не дуже люблю відзначати свята, але родичі вмовили мене. Ми давно не збиралися, і ось знайшовся відмінний привід.

Йти кудись мені не хотілося, тому я вирішила організувати святковий стіл вдома. Я заздалегідь все приготувала, чоловік мені допомагав. Ми нарізали салати, начистили кілограми картоплі, запекли курку і накрутили котлет.

Навіть торт був прибраний напередодні в холодильник. Вся справа, в тому, що мені і чоловікові в день нарoдження на роботу, і ми просто не встигли б ввечері нічого приготувати. Всі мої гості повинні були прибути о восьмій годині.

Свекруху ми теж покликали, як же без неї, образиться ж. Але ми не знали, що вона так зробить! На початку сьомої години, ми з чоловіком приїхали додому, він забрав мене з роботи. Зайшовши, я бачу картину, як все, що ми готували, вже поставлено на стіл, торт порізаний, і сидять, їдять свекруха, її чоловік і його дорослий син.

Я мало не завила там! Якого? Я просто розумію, що зараз прийдуть гості, а вже все з’їдено. У мене підступили сльози. Свекруха защебетала:

-Ой, нарешті – то ви прийшли, а ми думаємо залишати вам курку чи ні. Максимочка раніше прийшов з роботи, голодний, як вовк, ми і прийшли. Що я буду вдома готувати, якщо ми на день нарщдження йдемо?

Максим – це молодший син її чоловіка. Хлопцеві 25 років. Я тремтячими руками знімаю взуття, і йду плакати в ванну. Сил моїх більше немає. Свекруха прекрасно знала, що прийдуть гості і привела своїх, та ще й нагодувала їх! Навіть торт без мене розрізали. Мій торт!

І думаєте, вони мені щось подарували? Ні! У них так не прийнято, прийнято тільки їм дарувати.

Чоловік накричав на свою матір, і нарешті-то здогадався, що ключі від квартири їй ні до чого. Звичайно, мій настрій був зіпсований, але чоловік сказав, поїдемо в ресторан, раз так вийшло. Я погодилася, і ми всіх обдзвонили, але так  не робиться!

Джерело

You cannot copy content of this page