fbpx

Віктор Пaвлік пояснив, чому поки не планує мати дітей з новою обраницею

53-річний Віктор Пaвлік став чи не головною зіркою всіх вітчизняних ЗМІ. Артист зізнався, що заручений із 25-річною Катериною Реп’яховою. Однак йти до вівтаря чи очікувати на поповнення він не поспішає. У коментарі журналістам Віктор Пaвлік пояснив, чому з Катериною він поки не планує мати дітей.  Пише 24 канал

Роман Катерини Реп’яхової та Віктора Пaвліка триває вже 4 роки. Проте після заручин пара не поспішає узаконювати свої стосунки, хоч і обговорює церемонію. Водночас про спільних дітей закохані не задумуються, бо, як зізнався Віктор Пaвлік у коментарі телеканалу “Україна”, їхня увага зосереджена на кар’єрі.

Читайте також:За Денисом впадали не тільки дівчата, а й заміжні жінки. А він взяв тиху непримітну Катрусю за дружину. Привіз в свій розкішний дім де на неї чекало справжне пeкло

Їй 25, мені 53. Виходить різниця у віці 28 років… Катя розуміє: якщо вона завагітніє і буде народжувати – все, вона не зможе зі мною їздити далі. А вона зараз живе тим, що зараз зі мною постійно. Тому нас влаштовує таке життя, як є,
– пояснив Віктор Пaвлік.

Приховувати свої стосунки від громадськості зіркова пара більше не має наміру, відтак залюбки погодилась на зйомку для нового випуску “Отдохни”. Фотосесія отримала як багато компліментів, так і шквал критики. Зокрема, у мережі звинувачували Катерину Реп’яхову у нещирості, а стосунки з Віктором Пaвліком називали фейком та піаром. На такі заяви вирішив відреагувати артист.

“Я свої (коментарі в мережі, – LifeStyle 24) навіть не читаю. А вона читає, плаче, відписується, намагається якось з ними переписуватися. Я кажу: “Куди? Ти тільки підігріваєш їх”. Я вважаю, що люди, які пишуть негатив, самі себе не знайшли у житті. Тому не бачать колоду у своєму оці, але бачать скалочку в чужому”, – прокоментував Віктор Пaвлік.

Водночас у мережі Катерина Реп’яхова також відреагувала на напади хейтерів. Дівчина заявила, що без кохання не прожила б з Віктором Пaвліком 4 роки.

“Неможливо бути з людиною 4 роки і не любити його, ну принаймні з Віктором Франковичем це точно! Близькі знають, наскільки він специфічна людина. І не варто вважати Віктора ідіотом, який раптом змінив своє життя на 180 градусів заради дівчинки, яка з ним тільки для обкладинки або грошей. А взагалі не судіть і не оцінюйте, не знаючи нічого”, – заявила Катерина Реп’яхова.

You cannot copy content of this page