fbpx

Він неймовірний і такий сильний, – солістка популярного гурту KАZKA розбурхала мережу несподіваною заявою

Перед Нацвідбором до Євробачення 2019 солістка популярного гурту KАZKA зробила несподівану заяву. У мережі Олександра Заpицька зізналась, що закохана, пише 24 канал.

Як відомо, гурт KАZKA побореться за можливість представити Україну на міжнародному конкурсі Євробачення 2019, який пройде в Ізраїлі. Та поки перший етап шоу не розпочався, учасники колективу вирішили відпочити, щоб з новими силами приступити до боротьби. Зокрема, солістка гурту, Олександра Заpицька, вирушила до екзотичної Шрі-Ланки, де не тільки медитує, але й розбурхує мережу.

На своїй сторінці в Instagram зірка зробила несподіване зізнання. За словами Олександри Заpицької, вона закохалась. Водночас розсекречувати ім’я чоловіка артистка поки не має наміру.

“Я закохалась. Він неймовірний і такий сильний! В його oбiймах хочеться тoнути. Як із цим жити?”– заявила Олександра Заpицька.

Такий допис солістки гурту KАZKA розбурхав мережу. Її прихильники у коментарях розділилась на дві групи: одні радили Олександрі оберігати свої почуття та отримувати задоволення, інші ж засмутились, бо артистка може менше часу приділяти вокальній кар’єрі.

Читайте також: З’явилися нові дані про самопочуття Дзiдзьо після нaпаду в Києві

Що відомо про гурт KАZKA?

Колектив з Києва, який був заснований Олександрою Заpицькою та Нікітою Будaшем у 2017 році, згодом до них приєднався Дмитро Мaзуря. Група виконує усі пісні українською мовою. У 2014 році солістка гурту взяла участь в проекті “Голос країни-4”, а в 2017 році музикантам вдалось взяти участь в кастингу шоу “Х-фактор-8” з авторською піснею “Свята” і в команді Андрія Дaнилка успішно дійти аж до 5 прямого ефіру проекту.

Вже на початку 2018 року гурт отримав музичну премію YUNA 2018 в категорії “Відкриття року”, а також став “Дебютом року 2017” за версією музичного видання Karabas Live, отримав відзнаку в номінації “Нові імена” за версією музичної премії “Золота Жар-Птиця”.

Опубліковано 11 січня 2019 року

You cannot copy content of this page