fbpx

Ви виставляєте фото ваших дітей у соціальні мережі? Про п’ять причин, щоб не робити цього

Ви виставляєте фото ваших дітей у соціальні мережі? Про п’ять причин, щоб не робити цього, читайте у цій статті.

Перша – безпека.

На жаль, сьогодні всі ми незахищені. І дорослі, і особливо діти. Навіщо свідомо виставляти у Інтернет як виглядає ваша дитина, скільки їй років, хто її друзі, де вона вчиться, де живе та іншу особисту інформацію? Обережність та захист своєї дитини – найголовніше!

Друга причина – повага до дитини.

Дитина – це окрема особистість! Поки вона не може дати обдуману відповідь чи хоче вона, щоб її світлини були у мережі, не потрібно вирішувати за неї та публікувати її особисті фото. Виростуть – самі вирішать!

Третя причина – моя дитина – не мій трофей.

Хизування успіхами чи просто наявністю дитини неприпустимі для мене. Досягати за рахунок свого сина чи доньки визнання або інших привілеїв – не треба. Розвивайте себе, і тоді вам не доведеться використовувати свою дитину у якості рекламного постеру.

Четверта причина – бар’єр від негативу.

Ви можете вірити чи не вірити, але негатив з боку певних людей ніхто не відміняв. Раджу всім не давати їм «плідний грунт» для заздрості, осуду та некоректних слів!

П’ята причина – осуд.

Одне погане слово у бік дитини може дуже на неї вплинути. А сьогодні ймовірність поганих коментарів у соціальних мережах дуже висока, бо такий прояв самоствердження у суспільстві примножується. Навіть якщо ваша дитина найкрасивіша у світі, знайдеться той, хто напише неприпустиме слово, здатне дуже вплинути на тендітний світ дитини.

Не плутайте публічні заходи з персональними даними!

Наші сторінки у Інтернеті давно стали щоденниками життя, до якого мають доступ не тільки близькі люди, але і хейтери та навіть гірше. Будьте пильними та дозуйте не тільки інформацію про своїх дітей, але й про себе самих!

Мова йде про особисте життя та персональні дані, а не публічні заходи ! І якщо навіть ви публікуєте фотографії дітей – не виставляйте багато інформації про них! (де навчаються, вік, де живуть…).

Автор – Тетяна Петракова

За матеріалами – poklik.media.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – pixabay.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page